main logo
1416

O nouă sucursală Eximbank s-a deschis într-un complex multifuncțional din Capitală Ⓟ

Sucursala este amenajată în conformitate cu standardele Grupului Intesa Sanpaolo și își propune să livreze confort sporit la deservire, servicii adaptate standardelor internaționale, sprijin în utilizarea tehnologiilor digitale în sucursală sau online și accesibilitatea unei game largi de produse financiare pentru orice necesitate.

Pentru că banca are grijă de mediu și investește în protejarea lui, la decor s-au folosit materiale naturale, iar un rol important în crearea unei atmosfere relaxante îl au plantele vii. În ziua oficială a deschiderii vizitatorii au primit în dar câte un creion plantabil, prin impactul fiecăruia putem contribui la crearea unui mediu mai ecologic. 

Prim-Vicedirectorul EXIMBANK, Vitalie Bucătaru și directorul Sucursalei nr.8, Sergiu Novac, au felicitat călduros angajații, partenerii și oaspeții cu deschiderea oficială și i-au asigurat că Banca va continua să susțină oamenii valoroși asigurând servicii bancare de calitate. 

Clienții EXIMBANK vor beneficia de:

  • Servicii financiare optimizate;
  • Practici internaționale și abordare personalizată;
  • Zona 24/24 cu bancomat cash-in;
  • 3 ghișee deservite de către operatori și 3 de către consilierii financiari bancari;
  • Locație accesibilă, într-un centru comercial modern. 

Sucursala nr. 8 a EXIMBANK, amplasată pe strada Pantelimon Halippa nr. 6 în cadrul Complexului Toro Center, invită atât clienții existenți, cât și pe toți cei care sunt în căutarea unui veritabil partener financiar de încredere să beneficieze de servicii bancare inovatoare. 

Despre EXIMBANK

EXIMBANK reprezintă o bancă comercială universală, oferind servicii de calitate atât pentru segmentul corporativ, care activează în toate ramurile economiei naţionale pe întreg teritoriul ţării, cât şi pentru segmentul retail. În prezent, pe lângă pachetul tradiţional de servicii bancare (operaţiuni de casă şi de decontare, credite, deschiderea şi deservirea conturilor de depozit, operaţiuni cu hârtii de valoare), EXIMBANK oferă servicii şi produse bancare de tehnologii înalte, precum operaţiuni cu carduri bancare („MasterCard Inc.” şi „Visa Inc.”) şi produse bazate pe tehnologii IP (Internet-banking „EXIMBANK-ONLINE”, Mobile Banking).

Facebook: @EximbankMoldova 

Mai multe informații găsiți pe eximbank.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării