main logo
1334

O femeie din Găgăuzia a cucerit jackpotul “Star Signs” - 406 441,96 lei, cu doar 2 lei Ⓟ

Astrele i-au arătat Nataliei Staneva calea spre bunăstare și bucurie fără margini. Preferata destinului din satul Cișmichioi, Găgăuzia, a obținut jackpotul colosal al biletului electronic “Star Signs” - 406 441,96 lei, cu o miză de numai 2 lei! Nu este prima dată când Natalia dă mâna cu norocul – iarna ea a câștigat la emisiunea ”Loteria Națională” un automobil nou Dacia Logan.

Natalia are 33 de ani și educă trei copii. Câștigătoarea spune că are încredere în horoscop, așa că alegerea biletului electronic de pe 7777.md a fost evidentă pentru ea.

”Simțeam că anume în acest bilet, “Star Signs”, voi câștiga jackpotul. În jocul bonus am câștigat free spins și deja la al treilea joc am descoperit trei simboluri ”Soare”. Eram foarte bucuroasă, nu mă țineau picioarele”, și-a împărtășit emoțiile deținătoarea câștigului solid.

Natalia a mai adăugat că pentru ea, această sumă este enormă. O parte din bani va fi depusă la bancă pentru viitorul copiilor. De asemenea, familia Stanev va pleca în vacanța mult-așteptată la mare.

”Cu Loteria Națională, fără efort, poți câștiga doar cu 2 lei tocmai 400 000 lei. Dacă veți crede și veți spera la mai bine, întotdeauna veți câștiga”, a mai spus Natalia.

Jackpotul biletului ”Star Signs” a debutat cu o nouă sumă atractivă și continuă să crească pentru ca în orice clipă să realizeze visul următorului preferat al destinului!

În biletele electronice de 7777.md vă așteaptă câștiguri până la suma record de 10 000 000 lei!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării