main logo
1532

Noutăți de la CAP Casa Mare: O doză de răcoare pentru zile fierbinți Ⓟ

Vara e perioada când căutăm salvare de la căldură. Facem gheață, cumpărăm lămâi, pentru a pune câteva felii în apă, stăm în apropierea ventilatoarelor sau climatizatoarelor și savurăm plăcerea unei băuturi răcoritoare. Mulți preferă ceaiul cu lămâie sau salatele proaspete, dar cât de gustoase sunt acesta dacă adaogi puțin suc de lămâie sau stropești bucatele din pește!

Totuși, există o mică incomoditate atunci când utilizăm fructele proaspete. Lămâia își pierde din savoare atunci când este tăiată sau, în genere, se usucă. De multe ori suntem nevoiți să aruncăm tot fructul sau să le folosim pe cele uscate, care pe lângă aspectul puțin apetisant își pierd și din calitatea nutritivă. Pare un fleac, dar neplăcut....

Anume din aceste motive CAP Casa Mare, unul dintre cele mai mari combinate de alimentație publică din Republica Moldova – este salvarea pe care o căutați. Vă propunem fresh din suc de lămâie, care este împărțit în 24 de porții cu masa de 280 de grame, la prețul de 35 de lei și fresh din suc de portocale – în ambalaj de 500 de grame, la prețul de 38 de lei.

CAP Casa Mare de mai mulți ani deja produce fresh-uri congelate în cantități mari pentru cafenele și restaurante. Ambele produse se prepară exclusiv prin metoda stoarcerii fructelor, fără adaos de apă sau alți componenți.

Care sunt beneficiile fresh-ului congelat de lămâie și portocale?!

În primul rând comoditatea. Cubulețele de fresh de lămâie se pot adăuga în ceai rece sau fierbinte pentru a-l răci, în diverse cocktailuri, băuturi, în apă pentru a potoli setea în zilele caniculare. Totodată aceste cubulețe pot fi utilizate la pregătirea diverselor bucate cum ar fi: salate, pește, soleancă sau prepararea a 1-2 pahare de limonadă.

Produsul pe care îl propunem este foarte practic: iei câte cubulețe ai nevoie, le folosești, iar pe celelalte le păstrezi în congelator. Făcând rezerve, poți fi sigur că vei avea produsul mereu la îndemână. Pentru prepararea sucului proaspăt de portocală sau lămâie este necesar să procuri fructele, să le storci și să-l consumi imediat, întrucât sucul fresh se alterează și își pierde repede proprietățile nutritive. În schimb, fresh-ul congelat de portocală sau lămâie, păstrat în congelator, îți asigură un suc proaspăt și sănătos mereu pe masă.

Este foarte comod să iei fresh-ul congelat de portocale la picnic, până ajungi acesta se topește treptat, dar își păstrează prospețimea și savoarea răcoroasă. Ce ar putea fi mai bun într-o zi călduroasă de vară?!

Produsele noi, cât și multe alte bunătăți culinare le puteți cumpăra în magazinul online CAP Casa Mare allinone.md

Livrarea în orașul Chișinău este de 30 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării