main logo
1951

Noile oferte pentru Volvo XC90: Performant. Sigur. Sofisticat Ⓟ

Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale. Performant. Sigur. Sofisticat. La fel ca tine. Alege modelul care redefinește SUV-ul de lux. XC90.

Cu 7 locuri confortabile, design scandinav elegant și inovație în fiecare detaliu, XC90 îți oferă siguranță, confort, eleganță, armonie, ingredientele cheie ale vieții tale. Cu sistem audio Harman Kardon de înaltă calitate și cu detalii premium atent lucrate, Volvo XC90 se ridică la nivelul așteptărilor tale.

7 locuri confortabile

 

Șapte persoane pot călători confortabil beneficiind de o vizibilitate excelentă, de pe oricare dintre scaunele individuale proiectate ergonomic, și toate scaunele se reglează cu ușurință.

Sistem camere parcare Bird View 360°

 

Patru camere de înaltă rezoluție și senzori laterali îți oferă vizibilitate de 360°, crescând percepția asupra obiectelor aflate pe laterala mașinii. Sistemul Volvo Bird View 360° te poate ajuta să parchezi sau să efectuezi cu încredere manevre în cele mai înguste spații.

Aer mai curat în interior cu Sistemul Clean Zone (AQS)

 

La baza CleanZone se află sistemul Volvo Interior Air Quality, care este dotat cu un senzor pentru măsurarea calității aerului care pătrunde în habitaclu. Dacă detectează o scădere a calității, mașina oprește automat admisia de aer și trece la recircularea aerului.

Volvo Cars App

 

Încălzire, răcire și multe altele - cu o comandă simplă, aplicația Volvo Cars App îți permite să îți creezi spațiul perfect de la distanță, înainte de a porni la drum. 

Află mai multe despre noile oferte pentru Volvo XC90https://www.volvocars.com/ro-md/l/xc90-offer/ sau contactati-ne la numarul de telefon 0(22) 578-930.


Moldova, Chisinau, Bd. D. Cantemir 14, MD-2001

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării