24 dec, 2020 13:30
611
0

NGM Company va oferi 1.000.000 de lei pentru burse sportivilor olimpici și premii pentru medalii Ⓟ

24 dec, 2020 13:30
611
0

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, susține performanțele sportivilor moldoveni. Compania, care administrează singurul site autorizat de pariuri sportive din țară, 7777.md, a anunțat un program ambițios de finanțare a sportului din Republica Moldova.

În anul olimpic 2021, administratorul site-ului de pariuri sportive va oferi burse sportivilor olimpici și antrenorilor acestora. La fel, NGM Company va acorda premii și pentru medaliile care vor fi cucerite la Tokyo.

Acest lucru este prevăzut de acordul de parteneriat dintre NGM Company și Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

”Va fi semnat acordul de parteneriat, care prevede că site-ul 7777.md, în particular, NGM Company, va pune la dispoziția Comitetului Național Olimpic și Sportiv, pentru burse destinate antrenorilor și sportivilor olimpici, suma de 1 000 000 de lei”. Sportivii moldoveni care vor participa la Olimpiada de la Tokyo și vor reuși să urce pe podiumul de premiere, vor primi suplimentar un premiu financiar pentru medalia de aur – 1 000 000 de lei. Pentru medalia de argint, din partea site-ului 7777.md vom oferi 500 000 de lei și pentru fiecare medalie de bronz – 250 000 de lei” 02.04.”, a venit cu detalii directorul NGM Company, Plamen Milanov.Adițional, sportivii care la Tokyo își vor îmbunătăți rezultatele, comparativ cu precedentele jocuri olimpice, vor primi câte 50 000 de lei. Inițiativa acestui acord de cooperare aparține în totalitate partenerului privat al statului.

Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv (CNOS), Nicolae Juravschi, spune că un astfel de parteneriat este o premieră pentru Moldova și este convins de succesul proiectului.

”Acest program de parteneriat va da posibilitate anume să îmbunătățim situația de pregătire pentru Jocurile Olimpice. Și sperăm ca să avem și rezultatul scontat. Este un obiectiv foarte bun, foarte corect, în premieră și sportivii noștri se vor bucura foarte mult”, a declarat președintele CNOS.NGM Company, prin site-ul 7777.md, își propune să susțină în permanență sportul moldovenesc și că acest stimulent va oferi posibilitate sportivilor să se pregătească mai bine, să obțină rezultate mai bune și să sporească prestigiul Republicii Moldova în domeniul sportului.

”Inițiativa noastră este posibilă numai datorită suportului din partea jucătorilor de pe site-ul de pariuri sportive 7777.md”, a precizat directorul NGM Company.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, 15 sportivi moldoveni s-au calificat deja sau au șansele de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în iulie 2021.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter