main logo
756

NGM Company: Ne-am asumat responsabilitatea să susținem comunitatea și oamenii Ⓟ

Responsabilitatea socială a partenerului social al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, NGM Company, a luat amploare în acest an, în pofida crizei economice și pandemice. Această companie a oferit o șansă în plus pentru mii de oameni să depășească unele probleme, cauzate de restricțiile legate de coronavirusul de tip nou.

Doar în anul 2020, NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, a alocat peste 1,3 milioane de lei pentru susținerea populației și medicilor din țară. Directorul companiei, Plamen Milanov, spune că se poate de vorbit deja despre un adevărat fenomen – solidaritatea businessului cu societatea și că întreprinderea pe care o conduce va intensifica proiectele utile pentru oameni și comunități.

”Pot afirma cu certitudine că în Moldova a apărut un adevărat fenomen, în premieră pentru țara noastră, o companie privată desfășoară, în numele statului, evenimente sociale, oferă suport societății. Aici este vorba nu doar despre familiile din categoriile vulnerabile, dar și de spitale, veterani”, explică Plamen Milanov.

Omul de afaceri spune că NGM Company a resimțit în acest an, ca și toate celelalte întreprinderi din țară, efectele pandemiei, criza economică. Cu toate acestea, proiectele sociale au fost continuate și chiar extinse.

”Fenomenul de susținere a societății este parte componentă a bugetului nostru. Respectiv, indiferent de rezultatele financiar-economice ale activității noastre, în fiecare lună vom desfășura proiecte de susținere a nevoilor comunității. Nu am putut să rămânem indiferenți față de problemele care există acum și în domeniul de ocrotire a sănătății. Din acest motiv, alocăm banii prevăzuți pentru acțiuni sociale în domeniile în care considerăm că sunt necesari, vor aduce efect mai mare”, a anunțat directorul NGM Company.

Printre cele mai importante proiecte derulate în acest an este de menționat suportul oferit la 6200 de familii din sate, care au primit pachete alimentare și dezinfectanți. Recent s-a încheiat campania de susținere a eforturilor medicilor aflați în prima linie de luptă cu COVID-19. 35 de spitale din țară au primit, în total, 3,5 tone de lichid dezinfectant pentru mâini, 35 de mii de măști, 8750 de perechi de mănuși, mai mult de 1000 de combinezoane de protecție de unică folosință. Tot în acest an, Institutul de Medicină de Urgență din Chișinău a primit un aparat performant de ventilație artificială a plămânilor, vital în tratarea pacienților cu COVID-19 în stare gravă.

În perioada 2019-2020, pentru diferite acțiuni sociale, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a alocat peste 1,7 milioane de lei. Acești bani provin exclusiv din bugetul companiei private.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării