main logo
853

NGM Company a oferit premii bănești pentru medaliile obținute de luptătorii din Moldova Ⓟ

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive își respectă promisiunea și continuă să premieze performanțele sportivilor moldoveni. Luptătorii care la ultimele două campionate internaționale au cucerit medalii de aur, argint și bronz, dar și antrenorii lor, au primit cecuri în sumă de 5 000, 7 000 și 10 000 de lei.

”Îmi revine misiunea plăcută de a oferi premiile din partea companiei noastre, care reprezintă recunoștința pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena internațională. Aceste premii sunt pentru sportivii care au urcat pe podium la campionatele internaționale și, în acest mod, vrem să vă spunem mulțumesc pentru ceea ce faceți și să vă dorim cât mai multe victorii”, a declarat responsabilul pentru comunicare al NGM Company, Alexandru Gîscă.

Au beneficiat de suport financiar al partenerului privat al Loteriei Naționale a Moldovei și antrenorii. Performerii spun că ajutorul financiar reprezintă pentri ei o investiție în pregătirea mai bună pentru următoarele competiții.

Noi toți știm care este problema numărul 1 pentru sportivii din Republica Moldova și eu cred că orice ajutor este binevenit pentru sportiv, pentru alimentație, pentru vitaminizare ca pe viitor să ocupăm noi trepte”, a spus Maxim Saculțan, medaliat cu bronz la campionatul european de la Varșovia.

Primele oferite de NGM Company reprezintă și un factor de motivare pentru sportivi. ”Este un aport foarte binevenit, e o susținere financiară a băieților și o motivare pentru ei să obțină rezultate mai bune”, s-a arătat convins antrenorul lotului de seniori la lupte libere, Roman Dermenji.

Vicepreședintele Federației de Lupte din Moldova, Alexei Țurcan, spune că, datorită ajutorului oferit de NGM Company, se așteaptă ca sportivii moldoveni să cucerească mai multe medalii la următoarele competiții internaționale.

La Campionatul european de seniori, desfășurat la Varșovia în perioada 19-25 aprilie, Irina Rîngaci a cucerut medalia de aur, iar Iulia Leorda, Anastasia Nichita și Maxim Saculțan au obținut medalii de bronz. La cealaltă competiție, Turneul internațional UWW de la Kiev (26-28 februarie), Anastasia Nichita a luat aurul, iar Irina Rîngaci – argintul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării