main logo
2170

NGM Company a donat 1 000 de teste rapide pentru COVID-19 preturii Ciocana Ⓟ

La revenirea din vacanța de iarnă, angajații nevaccinați din școlile din sectorul Ciocana al capitalei nu vor trebuie să achite din buzunarul propriu bani pentru testele obligatorii la detectarea Covid-19. NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeneniul loteriilor și pariurilor sportive, a oferit preturei sectorului Ciocana 1000 de teste rapide antigen.

Pentru profesori, aceste teste sunt o adevărată povară - spune pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic: ”Acest lot de teste este foarte important pentru sectorul Ciocana, din motivul că avem foarte multe școli și în ele activează foarte mulți profesori cadre didactice care nu-si permit să-și facă testul odată la 3 saptamani este salariul mic, și eu sper că vor fi de bun augur pentru cadrele didactice și vor avea un impact pozitiv”.  

”NGM Company, partenerul privat al loteriei nationale în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a oferit preturii sectorului Ciocana din municipiul Chișinău un lot de 1000 de teste rapide Antigen, valoarea lotului este de 90 de mii de lei”, a subliniat reprezentantul NGM Company, Alexandru Gîscă.

Nu este pentru prima dată când NGM Company oferă ajutor instituțiilor de stat și populației pentru a combate COVID-19. Astfel, spitalul raional Soroca și Institutul de Medicină Urgentă au primit câte un aparat performant de ventilație artificială a plămânilor. Toate spitalele raionale din țară au beneficiat de donații sub formă de echipament de unică folosință – măști, combinezoane, mănuși, dar și dezinfectanți, iar mai mult de 8000 de familii din toată țara au primi colete cu produse alimentare.

Recent, a fost realizat proiectul Loteria Vaccinării în raionul Taraclia. Pe parcursul a 40 de zile, 96 de persoane care s-au vaccinat contra COVID 19 au obținut câștiguri de 1 mie, 10 mii și 50 de mii de lei. Ca urmare, numărul persoanelor vaccinate în raionul Taraclia practic s-a dublat.

De la 1 ianuarie 2022, NGM Company nu va mai putea continua proiectele sale sociale. Acest lucru este imposibil ca urmare a modificărilor la lege, operate de Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării