main logo
3186

Newton House: Curte de 5.000 de metri pătrați, la Buiucani Ⓟ

Compania a decis să realizeze mai mult decât a promis, de aceea a fost dublat spațiul pentru recreere, eliminând posibilitatea de circulație auto din curte și au fost schimbate locurile de parcare în curte cu spații de joacă și agrement pentru a oferi rezidenților o carte pe care au visat-o.

  • 2 CURȚI IMENSE DE 5000 MP FIECARE (în total 10.000 MP)

Toată lumea vrea să locuiască în case frumoase, să se bucure de facilități agreabile și să petreacă timpul liber inteligent. Proiectul Newton House este unul dedicat în exclusivitate oamenilor, din acest motiv au fost extinse orizonturile confortului cu două curți de 50 de ari. Dezvoltatorul și-a propus drept scop valorificarea spațiului adiacent pentru a crea o zonă confortabilă, plăcută din punct de vedere estetic și confortabilă pentru rezidenți. 

În amenajarea spațiului exterior, interesele tuturor locuitorilor au fost luate în considerare și au fost delimitate mai multe zone funcționale. Proiectul Newton House Buiucani prevede amenajarea unei curți spațioase și luminoase, cu mai multe terenuri de joacă, wi-fi gratuit și fără acces pentru mașini. Automobilele, în schimb, pot fi parcate în subterană. 

  • Îmbunătățirea și confortul curții este o tendință modernă

Un oraș modern este un oraș în care vrei să trăiești și să muncești! Evident că și un ansamblu rezidențial modern este unul care valorifică un stil de viață urban trăit la maximum. În ansamblul rezidențial Newton House Buiucani locurile de joacă moderne și sigure vor fi echipate într-o curte verde, confortabilă, fără mașini. Curtea este un sistem bine gândit pentru locuitorii de toate vârstele și interesele. Separat de agitația străzii, este o zonă sigură și o infrastructură internă. Un spațiu creat cu grijă și responsabilitate pentru toate generațiile. 

Copiii și adulții se vor putea relaxa liber fără a interfera unul cu celălalt. Vor fi incluse terenuri de joacă, teren multifuncțional de sport pentru volei, baschet sau fotbal. De asemenea, locația în imediată apropiere de două parcuri „Valea Morilor” și „Dendrarium” este întotdeauna un bonus plăcut pentru numeroase activități. 

Unul dintre principalele avantajele a curții cu acces limitat pentru rezidenți este siguranța maximă. Accesul la interfon și deschiderea ușii de la scară va fi disponibilă doar cu smartphone-ul. Mai mult, vor fi implementate sisteme moderne de gestiune pentru confortul locuitorilor, deoarece Newton House este, în primul rând, o casă inteligentă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării