main logo
2555

NAREI anunță desfășurarea Primului Forum Imobiliar din Moldova Ⓟ

Primul Forum Imobiliar din Republica Moldova se va desfășura pe 3 și 4 septembrie, la Chișinău. Acesta este organizat de Asociația Dezvoltatorilor Industriali și Logistici (ADIL) și Asociația Națională a Investitorilor Imobiliari (NAREI).

Președintele NAREI Moldova, Luc Engelen, consideră că Primul Real Estate Forum din Moldova, cu participarea investitorilor și experților de talie mondială, este un semn bun pentru imaginea investițională a RM.

• Cât de grea este organizarea Primului Forum Imobiliar din Moldova – un eveniment de amploare, care adună diverși actori din acest domeniu?

• Nu este grea atunci când ai parteneri de încredere. Pe această cale, vreau să mulțumesc Asociației Dezvoltatorilor Industriali și Logistici (ADIL), Guvernului RM, Agenției de Investiții „Invest Moldova”, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Camerei de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova (BLRMCC) și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment care, cu siguranță, va deveni tradiție.

• Pe 3 și 4 septembrie, vom redescoperi sectorul imobiliar. De ce este necesar un astfel de eveniment în țara noastră?

• Real Estate Forum Moldova este necesar pentru a prezenta imaginea de ansamblu a sectorului imobiliar, pentru a demonstra modalitățile de dezvoltare a acestui domeniu și pentru a întări colaborarea dintre companiile locale, cele internaționale și autoritățile din Moldova. Va fi un eveniment de amploare, la care se vor discuta cele mai actuale subiecte din domeniul imobiliar.

• Cine sunt speakerii care vor prezenta dintr-o altă perspectivă tabloul din domeniul imobiliar?

• La Forum vor fi prezenți speakeri internaționali, liderii industriei imobiliare, reprezentanții autorităților centrale și locale, organizații și asociații din domeniu. Este important să menționăm despre participarea experților și investitorilor de talie mondială, printre care: Colliers, PWC, Accor Group, Marriott, Kaufland, Willy Naessens Group și alții, fapt ce trezește multă încredere și este un semn bun pentru imaginea investițională a țării.

Ne bucurăm că aceștia ne vor onora cu prezența în cadrul Forumului din incinta Digital Park.  

• Pentru cine este organizat acest eveniment?

• Real Estate Forum este pentru toți cei care activează în domeniul imobiliar. Ne bucurăm că la Forum vor fi prezente Asociații din Industrie: reprezentanți din domeniul construcțiilor și materialelor de construcții, dezvoltatori, realtori, experți din domeniu și, desigur, investitori. Pentru buna dezvoltare a acestei industrii, este important ca acești actori să colaboreze și să participe în comun la astfel de evenimente, la proiecte și propuneri legislative.

Toți doritorii se pot înregistra pe refmoldova.com pentru a urmări evenimentul online. Tot pe acest site veți găsi și agenda vastă a Forumului.

• Ce-și propune să facă Asociația Națională a Investitorilor Imobiliari (NAREI) pentru dezvoltarea sectorului imobiliar din Moldova?

• Comunitatea NAREI  unește investitori, dezvoltatori, companii de construcție, brokeri, consultanți, experți, proprietari și instituții financiare. Scopul Asociației este de a rezolva problemele curente ale industriei imobiliare și de a lansa inițiative legislative, prin inițierea meselor rotunde cu reprezentanții autorităților centrale și locale.

Ne dorim să acordăm acces membrilor NAREI la studii de piață de nivel internațional, la expertize,  articole – atât de necesare pentru deciziile investiționale pe termen lung.

NAREI acordă asistență juridică pentru o analiză independentă a proiectelor investiționale și ajută membrii să acceseze surse de finanțare și servicii de calitate din domeniu.

Organizăm delegații la evenimente internaționale, precum MIPIM sau Expo Real. Totodată, acordăm acces la cele regionale și locale, la platforme de comunicare și promovare.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care cei din domeniul imobiliar ar trebui să adere la NAREI.

• Cum este posibilă aderarea la această Asociație?

• Viitorii membri ne pot contacta la info@narei.md pentru a primi mai multe informații. Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebare și să primim noi membri în comunitate.

- refmoldova.com

- info@adil.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării