main logo
1728

Nanu Market: 3 motive pentru care să alegi gresia și faianța de la noi Ⓟ

Suntem deja în a doua lună de primăvară! Iar asta înseamnă că e timpul să începi lucrările de reparație în casă. Doar nu vrei să ratezi acest moment al sezonului tradițional de renovare primăvară-vară, nu-i așa?

Pe majoritatea îi sperie ideea de a face reparație în casă, dând vina pe ideile pre-concepute „prea scump”, „prea greu”, „prea mult timp” etc. Echipa Nanu Market știe ce să facă în astfel de situații și este pregătită să te ajute. Citește articolul până la capăt, iar la final te așteaptă o promoție avantajoasă!

Renovarea casei și designul modern au numeroase tendințe și varietăți, cu ajutorul cărora îți poți transforma locuința într-o adevărată capodoperă, folosind tehnologii moderne și cele mai noi materiale pentru finisaje.

În articol vom vorbi despre unul dintre astfel de materiale, precum gresia și faianța.

Astăzi, gresia și faianța își poate găsi cu ușurință locul într-o locuință: pe pereți, pe pardoseală, în baie sau bucătărie. Din fericire, la Nanu Market, găsești o gamă nouă de gresie și faianță, într-un nou showroom modern, de care te vei îndrăgosti de la prima vedere. 

Deci, care este avantajul gresiei și faianței achiziționate de la Nanu Market?

În primul rând, sortimentul variat de produse. Magazinul îți oferă gresie și faianță nu doar pentru interior, ci și pentru exterior. Există placi de diferite dimensiuni (de la 15 x 60 mm până la 60,5 x 60,5 cm) și grosimi (de la 7 - 10 mm), lucioase, mate sau semi-lucioase. De asemenea, poți găsi modele cu imitație de lemn, marmură sau piatră, în culori și modele diferite.

În al doilea rând, accesibilitatea prețurilor. Exista produse pentru toate buzunarele și pentru toate preferințele! Prețurile pentru gresie și faianță încep de la 52 MDL și variază în funcție de model, dimensiune și textura plăcilor.

Ei bine, și în al treilea rând, calitatea. Oferta de produse de gresie și faianță se distinge printr-o serie de calități. Există modele rezistente la umiditate, practice, ecologice, care îți vor oferi soluții de amenajare de lungă durată, atât pentru interior, cât și exterior. 

Poți vedea întreaga gamă de gresie și faianță la magazinul Nanu Market de pe str. Constructorilor 1, Chișinău, unde te așteaptă noi showroom-uri amenajate, de unde îți poți lua doza de inspirație pentru proiectele tale de renovare și amenajare. Sau te poți familiariza cu întreaga gamă, online pe www.nanu.md.

Dacă vii în magazin înainte de sfârșitul lunii Mai, beneficiezi de o super promoție. La fiecare achiziție de 1000 lei de gresie sau faianță, primești un voucher de 100 lei pentru produsele Ceresit. Tentant, nu-i așa?

Nanu Market este o rețea de 11 magazine în Moldova, care oferă peste 35.000 de produse pentru construcții și renovări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării