main logo
558

Moldpresa: Să refacem Chișinăul cel mai verde oraș al Europei (P)

Chișinăul se află în permanentă dezvoltare. Cu părere de rău, apariția noilor proiecte de construcție nu trece fără consecințe pentru zonele verzi și cele de parc ale orașului.

Moldpresa: Să refacem Chișinăul cel mai verde oraș al Europei (P)

Sunt tot mai puțini copaci, iar Capitala își pierde titlul de cel mai verde oraș al Europei. 

Problema teritoriilor înverzite (parcuri urbane, păduri, lunci) este una din problemele ecologice principale ale orașului.

Din fericire, societatea civilă a preluat inițiativa, iar compania Moldpresa grup s-a alăturat cu cea mai mare plăcere unei cauze atât de nobile, pentru că Chișinăul merită să-și recapete imaginea unui oraș frumos și înfloritor, renumit pentru parcurile sale cu alei umbrite și aer curat. 

Alăturându-se proiectului ecologic VERDE.MD, Moldpresa grup a pregătit pentru plantare 20 de puieți de arbori de diferite specii: mesteceni de argint, pini de munte și arțari cu frunza ascuțită, care au căpătat o nouă casă în Dendrariul din Chișinău și parcul Valea Trandafirilor.

Moldpresa grup este o rețea din 225 de chioșcuri, care funcționează cu succes pe întreg teritoriul Republicii Moldova, prioritatea lor fiind informarea populației și asigurarea tuturor locuitorilor Republicii Moldova cu cele mai recente publicații periodice în imediata apropiere a casei.

Moldpresa grup sprijină toate inițiativele civile de înverzire a teritoriilor și de îmbunătățire a calității vieții în oraș, deasemenea participă activ la proiectele sociale și de caritate, misiunea cărora este de a ajuta copiii.

Fiecare dintre noi este responsabil pentru viitorul acestui oraș și al copiilor noștri, de aceea îndemnăm toți locuitorii Chișinăului să contribuie și să participe activ la procesele de amenajare a spațiilor verzi în capitala Moldovei însorite.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării