main logo
1739

Moldindconbank și Mastercard te plimbă gratuit un an întreg cu taxiul Ⓟ

Toamna vine cu noi surprize plăcute și utile de la Moldindconbank și Mastercard. Efectuează cel puțin cinci achitări cu cardul Mastercard de la Moldindconbank, indiferent de sumă, în magazine sau online, la comercianții din Moldova şi/sau străinătate, și ai putea să uiți de grijile de transport pentru un an întreg!

În cadrul campaniei „Mai distractiv, mai interesant și mai convenabil împreună! E septembrie – conectează-te!”, punem în joc un abonament în valoare de 16.000 lei pentru călătoriile cu iTaxi, valabil timp de un an.

Promoția se desfășoară în cinci etape, în perioada 25 august – 30 septembrie, iar participanții mai pot câștiga și alte premii utile: câte 50 de certificate în sumă de 400 de lei, care pot fi valorificate în reţeaua de librării ”Librarius” și câte un laptop per etapă.

Determinarea câștigătorilor se va realiza prin trageri la sorți, o dată pe săptămână, prin intermediul site-ului Random.org. Pentru mai multe detalii accesați Regulamentul oficial al promoției.

Moldindconbank și Mastercard îi felicită pe clienţii norocoşi, care au respectat condiţiile campaniei şi astfel au devenit câștigători ai primei etape.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării