main logo
2787

Moldindconbank răsplătește încrederea – un automobil nou la deschiderea unui depozit Ⓟ

Cea mai grandioasă campanie a Moldindconbank din anul trecut a ajuns la final, iar un client fericit a primit cheile de la automobilul mult dorit.

MICB răsplătește încrederea – un automobil la deschiderea unui depozit Ⓟ

Clientul Moldindconbank care a câștigat un automobil nou Skoda Karoq Active este Snejana Stratan. Marea norocoasă a obținut premiul mare în urma extragerii finale, care s-a desfășurat în conformitate cu regulamentul oficial.

”Când am deschis depozitul, m-au informat și despre această promoție, dar nu am atras atenția, m-am gândit că, din mulțimea de oameni care vor participa, nu voi câștiga eu, dar, de data aceasta, mi-a surâs mie norocul. Sunt foarte bucuroasă, mulțumesc Moldindconbank!”, spune emoționată, câștigătoarea automobilului.

Moldindconbank, fiind unul dintre liderii pe piață la capitolul „încrederea clienților”, și-a propus să le mulțumească acestora pentru loialitate, prin diverse campanii promoționale. 

“Este o zi specială pentru noi, deoarece s-a finalizat ultima promoție marca Moldindconbank din 2022 și ne bucurăm mult că marele premiu a ajuns la unul dintre clienții fideli ai băncii. Acesta și a fost scopul - să mulțumim celor care aleg Moldindconbank”, a declarat directorul Departamentului Marketing și PR al băncii, Andrei Leahu. 

Pe parcursul a cinci luni, toti clienții Moldindconbank, care au deschis un depozit în sumă de cel puțin 10 000 de lei, 1 000 de dolari sau 1 000 de euro, au devenit automat participanți ai promoției „Deschide depozit – câștigă automobil!”. Pe lângă premiul mare, un automobil nou Skoda Karoq Active, Moldindconbank a oferit altor 20 de clienți, aleși prin tragere la sorți, premii intermediare de excepție – aspiratoare robot și televizoare smart. 

Produsele de economisire oferite de Moldindconbank înseamnă siguranța banilor clienților, dobânzi avantajoase, servicii de calitate și surprize pe măsură. 

Pentru mai multe detalii accesează micb.md

Moldindconbank – mereu alături!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării