main logo
720

Moldindconbank oferă finanțare avantajoasă și accesibilă pentru afaceri agricole de succes Ⓟ

O agricultură de succes înseamnă dedicație, dotări performante și investiții eficiente.

MICB oferă finanțare avantajoasă și accesibilă pentru afaceri agricole Ⓟ

La Moldindconbank obții finanțările necesare, pentru ca afacerea ta să înflorească, fie că activezi în calitate de întreprinzător individual sau reprezinți o întreprindere individuală. 

Cu Moldindconbank ai parte de finanțare de până la 2 000 000 de lei pentru necesități de afaceri curente și pentru investiții.

Creditul Expres Agro pentru necesități curente poate asigura stabilitatea afacerii tale, din care pot fi finanțate salariile aferente lucrărilor agricole, inclusiv remunerarea muncitorilor zilieri, achitarea combustibilului, achiziția de materii prime și materiale pentru agricultură, toate lucrările terenului, produse de protecție pentru plante, fertilizanții, alte necesități agricole. Suma maximă de care poți beneficia este de 2 000 000 de lei - până la 100% din necesitățile curente, oferită pe un termen convenabil de 18 luni. 

Creditul Expres Agro investițional este ideal pentru dezvoltarea afacerii. Finanțarea se oferă pe un termen de până la 60 de luni și poate acoperi investiții în domeniul legumiculturii, pomiculturii și cerealelor; investiții pentru dezvoltarea producției agricole și horticole; construcția, reparația halelor de depozitare și păstrare la rece a produselor agricole, achiziția de echipamente și tehnică agricolă, înființarea de plantații multianuale, sisteme de irigare sau pentru refinanțarea creditului acordat de alte instituții financiare. 

Știm că pentru agricultori timpul este o resursă foarte valoroasă, așa că îți oferim susținerea necesară cu un set minim de documente, analiză simplificată și acordare rapidă a creditului.

Te poți convinge de acest lucru, în orice sucursală Moldindconbank din toată țara!  

Moldindconbank – mereu alături!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării