main logo
1746

Moldcell money - aplicația care vine să revoluționeze piața serviciilor financiare Ⓟ

Cu o experiență de 22 ani pe piața telecomunicațiilor din Republica Moldova, compania Moldcell este încântată să își anunțe intrarea pe piața serviciilor financiare prin lansarea serviciului financiar digital - moldcell money.

Fiind primul operator de telefonie mobilă care oferă acest tip de serviciu în Moldova, compania Moldcell sustine strategia națională de digitalizare, care vizează reducerea utilizării numerarului și sporirea incluziunii financiare.

 Carolina Bugaian, Directoare generală Moldcell

„Moldcell s-a angajat întotdeauna să ofere soluții digitale și să promoveze incluziunea digitală pentru toți cetățenii, indiferent de vârstă, venit sau locație. Credem că fiecare cetățean al țării are dreptul de a accesa informații și soluții digitale. 

De 22 de ani, suntem mai mult decât un operator de telefonie mobilă, suntem un furnizor de soluții digitale care promovează incluziunea digitală indiferent de vârstă, venit sau origine. Conceptul nostru de #DigitallyHuman este despre combinarea tehnologiilor digitale cu nevoile umane pentru a păstra aspectul uman al comunicării și serviciilor. Am dezvoltat un ecosistem de aplicații digitale precum e-shop, My Moldcell, e-Abonament, e-SIM, e-Contract, M-Doc, e-learning, servicii IoT și multe altele. 

Astăzi venim cu soluția de servicii financiare mobile – moldcell money,  care reprezintă un pas firesc înainte în misiunea noastră de a crește incluziunea financiară și de a sprijini creșterea unei economii digitale și fără numerar în Moldova.”

 Nirvana Chaudhary, Director general al Chaudhary Group, Președintele al Consiliului de Administrație Moldcell

“Sunt onorat și bucuros să fiu astăzi aici la evenimentul de lansare a Serviciilor financiare mobile de la Moldcell, deoarece această lansare semnifică o etapă importantă în strategia globală a CG Corp Global de aducere a Nepalului în lume.

Digitalizarea, așa cum știm cu toții, este viitorul oricărei industrii, care conduce lumea înainte. Și astăzi, călătoria inovatoare de digitalizare a CG Corp Global continuă, Moldcell fiind primul operator de telecomunicații din Moldova care își lansează serviciile financiare mobile – moldcell money, un nivel absolut nou de confort, simplitate și sinergie în smartphone-ul tău Moldcell, și nu numai, produsul fiind adresat oricărui cetățean al Moldovei, indiferent de operatorul de rețea.

Sunt atât de fericit că know-how-ul și experiența noastră în domeniul serviciilor financiare au inspirat Moldcell să devină liderul serviciilor financiare digitale în Moldova.

Recunoștința mea sinceră și mulțumirile mele tuturor celor care au făcut acest lucru să se întâmple – Băncii Naționale pentru încredere, îndrumări și sprijin pe parcursul întregului proces, Guvernului Republicii Moldova pentru că a fost în fruntea agendei de digitalizare care sprijină transformarea digitală a țării, partenerilor Moldcell, unii dintre ei fac parte deja din acest ecosistem și altii care urmează și clienților pentru încredere și loialitate și, bineînțeles, față de echipa Moldcell pentru perseverența, profesionalismul și dăruirea în acest proiect important!”

***

Acest nou serviciu, disponibil prin aplicația moldcell money, oferă abonaților din orice rețea mobilă posibilitatea de a efectua cu ușurință transferuri de bani și de a plăti servicii direct din portofelul mobil. În plus, platforma include o caracteristică inovatoare pentru piața din Moldova - plăți cu un număr Moldcell, fără a fi nevoie de carduri bancare sau numerar. Utilizatorii pot efectua plăți folosind aplicația my moldcell sau prin cod SMS, asigurând siguranța datelor personale și plata instantanee.

Serviciul „moldcell money” este 100% sigur, ușor de utilizat și oferă mai multe posibilități și beneficii unice, inclusiv posibilitatea de a efectua transferuri de bani în orice moment și către orice număr de telefon mobil și posibilitatea de a plăti serviciile direct din portofelul mobil sau la orice magazin Moldcell Center. Ca bonus suplimentar, la descărcarea aplicației, utilizatorii vor primi garantat un bonus de bun venit de 100 de lei.

 Olga Pavlic, Directoare Departament Business și Inovații, SMART

Soluția noastră moldcell money este primul serviciu Fintech de pe piața de telecomunicații din Moldova, menit să ofere abonaților tuturor rețelelor de comunicații o gamă largă de servicii financiare. Soluția constă din trei componente majore: aplicația mobilă moldcell money, care oferă o varietate de servicii precum plăți, facturi, credite, plăți de stat, plăți pentru jocuri, transferuri de bani către cei dragi și bonusuri; servicii financiare disponibile în magazinele directe Moldcell din toată țara, făcând transferurile și plățile comode, simple și accesibile; posibilitatea de a efectua plăți cu un număr Moldcell, exclusiv pentru abonații Moldcell, oferind un avantaj suplimentar de confort și ușurință. Încurajăm toți abonații să devină clienți moldcell money și vor primi imediat un bonus în contul lor! ”

***

În calitate de partener responsabil și de încredere de peste 22 de ani, Moldcell își propune să revoluționeze industria serviciilor financiare digitale din Moldova și se angajează să promoveze digitizarea economiei și să stimuleze incluziunea financiară pentru toți. Cu tehnologia de ultimă oră și aplicația mobilă ușor de utilizat, compania este încrezătoare că serviciul moldcell money va avea un impact pozitiv major asupra sectorului financiar din Moldova. 

Și acesta este doar începutul! Moldcell va continua să-și extindă portofoliul de servicii financiare digitale, cu oferte precum remitențe transfrontaliere, microfinanțare, card virtual și multe altele, sprijinind astfel dezvoltarea și modernizarea țării prin serviciile și soluțiile sale inovatoare.

Aplicația moldcell money este disponibilă pe AppStore și GooglePlay. Mai multe detalii despre serviciu sunt disponibile pe pagina: https://moldcell.md/rom/moldcell-money

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării