main logo
626

Moldcell: De ce business-ul are nevoie de Microsoft Office 365 Ⓟ

Oricâte lucruri ai auzi despre un produs sau o soluție, vei avea nevoie de și mai multe informații și motive pentru a face o alegere inteligentă.

Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este Microsoft Office 365 de la Moldcell- perfect pentru un mediu business corect, sănătos și performant, disponibil acum într-o varietate de opțiuni pentru achiziție.

Micrososft Office 365 de la Modcell reprezintă o soluție – set de aplicații pentru afacerea Dvs.

Soluția include:

De ce Microsoft 365?

- Utilizați Editorul Microsoft, instrumentul gramatical din abonamentul dvs. Microsoft 365 pentru a crea documente și prezentări profesionale.

- Protejați cele mai importante fișiere, cum ar fi pașaportul, permisul de conducere sau informațiile de asigurare cu Seiful personal OneDrive.

- Controlați programul, gestionați e-mailul și calendarele și rămâneți informat de pe desktop, telefon sau web.

- Sincronizați foile de calcul bugetare cu conturile dvs. bancare în timp real pentru o experiență financiară personală, de neegalat.

Pentru abonații Moldcell Business, abonamentul lunar presupune că nu faceți nicio investiție inițială în licență sau servere, dar și achitați sume mai mici, lunar, în aceeași factură pentru serviciile de telefonie mobilă. În plus, aveți permanent cele mai noi versiuni ale aplicațiilor, gratuit și fără eforturi.

Ca să vă convingem și mai mult de ce soluția de business, Microsoft 365, este una perfectă pentru afacerea Dvs, vedeți cum s-a petrecut webinarul din 28 iulie, cu Dmitry Vlasevich, Cloud Business development manager din Belarus. Microsoft 365 – eficient de oriunde!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării