main logo
887

Moldcell: app2You și eSIM îți oferă Nelimitat Online, acum cu 50% reducere Ⓟ

Acces nelimitat pe rețele sociale, chat, YouTube? Este! Nelimitat în aplicații Moldcell? Este! Adaugă 100 de minute naționale și 20 GB pentru orice îți place să explorezi pe net. Toate astea le primești lunar, cu abonament app2You, creat pentru cei îndrăgostiți de online.

Dar surprizele abia încep. De acum încolo, app2You devine și mai avantajos cu noua ofertă Moldcell. La conectare prin eSIM, primești 50% reducere la abonament, timp de 1 an. Ești nelimitat online la doar 60 lei! 

Vino în orice magazin Moldcell Center sau conectează-te online, pe eshop.moldcell.md.  

Ce presupune eSIM 

eSIM este o cartelă SIM încorporată, o tehnologie nouă care permite conectarea la rețeaua mobilă a dispozitivelor compatibile, fără să mai ai nevoie de o cartelă SIM fizică. Acesta nu poate fi distrus sau pierdut, păstrând în același timp, toate funcționalitățile unei cartele SIM obișnuite.

Avantaje eSIM 

Mereu în telefonul tău. Rămâi la fel de flexibil și conectat oriunde te-ai afla, fără grija de a pierde cartela SIM. 

Funcții de Dual SIM. Pot fi utilizate 2 numere concomitent: pe SIM obișnuit și pe eSIM. E un mod excelent de a separa apelurile personale de cele de serviciu.

Îți protejează datele. eSIM este protejat prin blocarea telefonului. Dacă telefonul este furat, asta va împiedica accesul la datele personale, bancare, etc.

Inovații și grijă față de mediu. Cu eSIM pășim într-o nouă etapă a evoluției pentru dispozitivele mobile. În plus, fiind o cartelă complet digitală, contribuie la protecția mediului.

eSIM este disponibilă exclusiv la Moldcell, pentru abonații persoane fizice și juridice, utilizatori ai abonamentelor Voce, Internet ca lumea și e-Abonament. Mai multe despre serviciu află aici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării