main logo
2158

Mogo: Top 5 job-uri bine plătite pentru care ai nevoie de un automobil Ⓟ

Un autoturism deschide o mulțime de oportunități de angajare, deoarece îți oferă o mai mare flexibilitate și mobilitate. Acest lucru este valabil în special în domenii precum livrările, vânzările și transporturile, unde angajații trebuie să se deplaseze în diferite locații pe parcursul zilei.

Iată un top 5 al locurilor de muncă bine plătite, care necesită deținerea unei autoturism. La final, îți povestim și despre cum poți cumpăra o mașină în doar câteva zile, chiar dacă nu ai bani puși deoparte sau timp pentru a lua un credit de la bancă. 

Șofer personal 

Dacă te simți în trafic ca peștele în apă, atunci ai putea lua în calcul posibilitatea de a deveni șofer personal. Datorită acestui job vei interacționa cu oameni interesanți, iar fiecare zi va fi diferită. În plus, șoferii personali pot lucra part-time, ceea ce îți oferă o mai mare libertate, în cazul în care ești în căutarea unui program flexibil. 

Curier

Fie că livrează colete, corespondență, cadouri sau diverse produse - principalul atu al curierilor este rapiditatea! Automobilul personal îți dă siguranța că vei fi mereu la timp acolo unde ești așteptat cu nerăbdare. Ofertele de muncă în acest domeniu sunt atât de diverse, încât cu siguranță vei găsi ceea ce ți se potrivește!

Reprezentant de vânzări

Reprezentanții de vânzări trebuie adesea să călătorească în diferite locații pentru a se întâlni cu clienții, a face prezentări și a încheia contracte. Ei sunt cei care conving magazinele, de exemplu, să cumpere un anumit produs. Adesea, reprezentanții de vânzări trebuie să călătorească și în afara capitalei, motiv pentru care automobilul le este indispensabil pentru a rămâne mobili. 

Șofer de taxi

Șoferii de taxi sunt responsabili de transportarea pasagerilor din punctul A în punctul B, iar deținerea unei automobil este esențială pentru acest rol. Bineînțeles că există companii de taxi care îți oferă un automobil, însă, în acest caz, veniturile vor fi mai mici decât atunci când utilizezi mașina personală. Important este și faptul că la bordul propriului automobil tu ești cel care alege orele de muncă. 

Agent imobiliar

În fiecare zi, agenții imobiliari au întâlniri cu proprietari, potențiali cumpărători și chiriași, iar adresele pot fi în zone ale orașului aflate la mare distanță. Dacă îți dorești un asemenea job, care, apropo, este destul de bine plătit, atunci existența propriului automobil îți va permite să fii mereu la timp la întâlniri și să le reușești pe toate. 

Cum îți poți cumpăra o mașină?

Te tentează un job dintre cele enumerate mai sus, însă nu ai mașină? MOGO te ajută să-ți cumperi automobilul pe care ți-l dorești! 

Nu ai nevoie decât de buletin de identitate și permis de conducere, iar drumul spre mașină se face în patru pași:

  • Alegi mașina;
  • Evaluezi condițiile creditului, folosind calculatorul de credit auto de pe mogo.md;
  • Completează on-line cererea de creditare;
  • Semnează contractul.

MOGO acordă până la 300.000 de lei pentru un termen de până la 60 de luni. Ești interesat? Depune o cerere chiar azi, aici. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării