main logo
629

Mobiasbanca - OTP Group a donat echipamente de intubare de ultimă generație Spitalului Republican Timofei Moșneaga Ⓟ

Mobiasbanca – OTP Group dintotdeauna este preocupată de oameni. Viața și sănătatea oamenilor fiind o prioritate a parteneriatelor băncii cu instituțiile medicale din țară.

”Ne dorim ca personalul medical, suprasolicitat în această perioadă dificilă, să fie cât mai protejat și să poată oferi ajutorul medical de înaltă calitate pacienților în stare gravă din toată țara, care sunt internați în secția de reanimare a Spitalului Republican „Timofei Moșneaga”. Aceste echipamente medicale oferă pacienților, prin posibilitățile tehnice progresive, șanse mai mari de recuperare și însănătoșire.” a declarat Stela Ciobanu, Vicepreședinte al Comitetului Executiv Mobiasbanca – OTP Group.

Două laringoscoape video de ultimă generație, produse de compania germană cu renume KARL STORZ, au fost donate de Mobiasbanca către Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Acest echipament va facilita intubarea pacienților cu deficiențe respiratorii grave, în condiții de înaltă protecție a personalului medical.

În vederea exploatării corecte a echipamentului, care este unul performant și unic în Republica Moldova, personalul medical urmează să fie instruit, astfel ca în cel mai scurt timp pacienții celor două secții de reanimare ale instituției medicale, să beneficieze de asistență medicală de înaltă calitate.

Cele două laringoscoape video sunt cu fibra optică, specializate, care folosesc o cameră video pentru a permite medicului să vadă glota și laringele pe un monitor video. Acestea conțin lame originale MACINTOSH, iar ca opțiune D-lama, monitor C-MAC, cameră video, procesor, troleu mobil pentru Serviciul de Urgență și situații excepționale, care permit intubarea pacienților într-un mod eficient, rapid și cel mai important, în condiții de maximă siguranță pentru medici.

Mulțumim partenerilor băncii pentru facilitarea realizării cu succes a acestui proiect de importanță națională. 

Mobiasbanca  - OTP Group 30 de ani de încredere și responsabilitate!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării