main logo
6493

Mileștii Mici Wine Run: Cursa unică adună oaspeți din toată lumea

Cursa de alergare unică în lume, Mileștii Mici Wine Run, va avea loc pe 9 februarie 2020, în cadrul Combinatului de Vinuri „Mileștii Mici”.

Traseul trece prin galeriile subterane, printre butoaie de vin și tradiții. Sute de participanți din diferite țări, printre care Franța, Olanda, Suedia și Marea Britanie, vor veni să alerge 10 km într-o atmosferă inedită.

Prin ce se deosebește cursa „Mileștii Mici Wine Run”?

- „Mileștii Mici Wine Run” se desfășoară la o adâncime de aproximativ 100 de metri, în orășelul subteran al Combinatului cu labirinturi și galerii de păstrare a vinului. În galerii sunt depozitate mii de sticle și butoaie din stejar pline cu vin, precum și celebra Colecție de aur „Mileștii Mici”;

- Participând la cursă, alergătorii își pot petrece timpul într-un mod activ și util, dar și se vor alege cu medalii la linia de finiș. La fel, doritorii pot lua parte la degustarea celor mai bune soiuri de vinuri moldovenești;

- Distanța de 10 km este potrivită atât pentru atleții profesioniști, cât și pentru sportivii amatori;

- Din moment ce această cursă este parțial distractivă, pe traseu sunt instalate puncte de animație, care îi vor familiariza pe atleți cu tradițiile și cultura Moldovei.

Evenimentul este organizat de către organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri online - 999.md, cu susținerea Combinatului de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici”. Mai mult ca atât, evenimentul are loc sub egida brandului turistic de țară Pomul Vieții.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial - milesti.winerun.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării