main logo
3222

Milanin Residence: Apartamente de lux direct de la compania de construcție NG Imobil (P)

Compania NG Imobil se bazează pe conceptul apartamentelor exclusive situate în centrul istoric al capitalei, care combină un design unic și o calitate excelentă a finisajelor, atât în în interiorul apartamentelor și blocului, cât și teritoriului adiacent.

Milanin Residence: Apartamente de lux direct de la NG Imobil (P)

Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combină perfect calitatea, siguranța și confortul.

Compania noastră are grijă de clienții săi și vine cu o atenționare spre potențialii săi cumpărători pentru a evita informațiile false și schemele frauduloase tot mai frecvente în ultimul timp. 

În această ordine de idei, NG Imobil anunță că, toate detaliile privind vânzările apartamentelor în complexele locative Milanin Residencele puteți primi exclusiv în oficiul nostru situat pe str. Serghei Lazo 34 și la numerele de telefon ale consultanților noștri 076799978 și 076799976!

Totodată menționăm că, NG Imobil nu conlucrează cu nicio agenție imobiliară! Noi vindem apartamentele fără intermediari, la cele mai bune prețuri de pe piață!

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate și construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcțiilor. Cartierele în care sunt construite imobilele oferă un compromis perfect între infrastructură și liniștea necesară de care să vă bucurați după o zi lungă de muncă.

Datorită experienței mari în domeniul construcțiilor a complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv doar materiale de înaltă calitate și termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcția unei locuințe sigure și confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veți bucura de

următoarele avantaje:

- amplasare în centrul orașului;

- planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare;

- pereți din cărămidă cu izolare fonică;

- termoizolare cât la interior, atât și la exterior;

- podea din beton acoperită cu un strat protector;

- rezistență seismică;

- profil termopan cu 6 camere;

- loc de joacă pentru copii;

Complexele locative Milanin Residence sunt situate într-o zonă liniștită și verde din centrul istoric al capitalei. Fiecare bloc are o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranța copiilor dumneavoastră. 

Pe întreg teritoriu al complexului sunt instalate camere de supraveghere video și sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat.

Pentru informații și prețuri contactează-ne la numărul de telefon 076799978 sau 076799976, vizitează pagina de Facebook sau site-ul milanin.md, iar consultanții noștri îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării