main logo
11984

Midnight Works: Compania IT din Moldova, cunoscută în toată lumea Ⓟ

O echipă de tineri din RM a demonstrat că este posibil să ajungi în vizorul lumii având ca unul din produsele de succes Hashiriya Drifter- proiect recunoscut pe piața mondială, ducând faima țării noastre în toată lumea.


Merge vorba despre compania Midnight.Works care activează deja de peste 6 ani și deține zeci de proiecte și produse în etapa de dezvoltare și sute de proiecte realizate până în momentul actual. Hashiriya Drifter fiind unul dintre cele mai populare proiecte pe piața internațională, numără peste 15 milioane de download-ări per total și face 1 milion de download-ări lunar.

Recent, Hashiriya Drifter a intrat în top 5 cele mai populare jocuri în toată lumea (SUA- locul 2, Marea Britanie- locul 1, etc.) depășind giganți, precum CSR Racing, Need for Speed, Asphalt, Forza Street, Rebel Racing, Assoluto Racing care au fost create de companii renumite, ca EA Games, Gameloft, Microsoft, Natural Motion, etc.

Hashiriya Drifter, la fel ca și compania Midnight.Works sunt produse 100% autohtone. Toate ideile, conceptele și produsele finale sunt generate intern, ceea ce oferă un aspect unic fiecărui proiect realizat. Toate ideile au în spate o istorie, pasiune, aspirație, vis, provocare.

La momentul actual, Midnight.Works sunt parteneri oficiali cu liderii mondiali: Google, Facebook, Unity, TikTok, Snapchat, IronSource, AppLovin și multe altele.

Trăim în Republica Moldova și ne mândrim să avem așa companii care reușesc să dezvolte proiecte recunoscute pe piața mondială, ducând faima țării noastre în toată lumea.

Puteți face parte din echipa noastră

Midnight.Works este în procesul de lărgire masivă a echipei de programatori și la momentul de față știm că au început să dezvolte un proiect nou despre care nu știm încă multe detalii.

Pentru a face parte din echipa Midnight.Works, expediază CV-ul la adresa: hr@midnight.works sau sună direct la numărul: +37369666650

În special, ei sunt în căutare de C# Developer cu experiență în Unity.

or. Chisinau, str. Nicolae Testemitanu 29/5, etajul 3
tel.: +37369666650

e-mail: hr@midnight.works
Rabota.md: 
https://www.rabota.md/ru/companies/midnight-works
www.midnight.works

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării