main logo
1184

Microinvest a deschis oficial o nouă reprezentanță în orașul Cahul ®

La data de 19 aprilie în or. Cahul a avut loc evenimentul deschiderii oficiale a unei noi reprezentanțe Microinvest.

Bucuria evenimentului a fost împărtășită împreună cu clienții business, persoanele fizice, partenerii, angajații precum și conducerea companiei. 

Petrecerea a avut loc într-o atmosferă caldă și prietenoasă, au fost adresate multe urări de bine și mulțumiri de către clienții curenți și partenerii companiei.

 În discursul său, directorul executiv Dmitrii Svinarenco, a felicitat oaspeții și gazdele evenimentului cu relocarea într-un nou oficiu modern și confortabil, dorind tuturor atingerea scopurilor propuse și noi recorduri în rezultatele obținute.

“Regiunea în care activează reprezentanța Cahul, este una deosebită și foarte frumoasă, aici deja de secole locuiesc într-o armonie diferite națiuni, fiecare pastrându-și cultura și tradiția. Aceasta ne motivează și mai mult să cunoaștem genurile de activitate a fiecărei afaceri în parte. Ne este foarte plăcut că rezultatele pe care le atingem în această piață demonstrează că înțelegem necesitatea ei, venim cu o abordare individuală a fiecărui gen de activitate, și chiar a fiecărui client. Din aceste considerente, în ultimul an, am dublat portofoliul de creditare, majorând esențial baza de clienți și în același timp păstrând calitatea portofoliului la cel mai înalt nivel”, a menționat în mesajul său de salut Victor Focșa, Expert Superior în creditare, responsabil de dezvoltarea reprezentanței.

Oficiul companiei, este amplasat în inima orașului, oferind tuturor locuitorilor accesibilitate și comoditate, fiind dotat inclusiv și cu locuri de parcare. Echipa de profesioniști amabili și atenți, este mereu la dispoziția clienților să ofere consultații cu privire la diversitatea posibilităților de creditare.

Calitatea și viteza deservirii companiei este evidențiată și de clienții acesteia:

“În oficiul din Cahul aveți o echipă deosebit de sudată, productivă și eficientă. De câțiva ani colaborăm cu compania Microinvest și ca agricultor afirm că este foarte ușor să lucrăm cu voi. Deși sunteți mereu în câmpul de lucru, găsiți timpul necesar pentru a reflecta și a găsi cea mai corectă decizie pentru clienți”, a accentuat clientul companiei Mihail Gaidarlî.

Suntem bucuroși să întâmpinăm clienții în noul noul oficiu situat pe adresa or. Cahul, bd.Republicii 15/5. Telefon de contact (022) 801 701.

_________________________

Microinvest – este o companie de micro finanțare cu capital străin, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 2003. Compania este un partener de încredere pentru persoanele fizice și deținătorii micului business, oferind creditare flexibilă și la timp  clienților săi. 

Microinvest – un partener de încredere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării