main logo
1210

Metropolis City: Piste de alergat în stil european Ⓟ

În majoritatea țărilor dezvoltate din lume există așa-numitele cărări sau piste ale sănătății. Cunoscute pentru toată lumea drept piste pentru alergat. Nu au cum să lipsească din noul sector european Metropolis City!

Foarte des vedem oameni care încearcă să alerge pe străzile poluate ale Chișinăului - praf, găuri enorme în asfalt, gaze nocive și multe alte probleme… La toate astea se adaugă problema parcărilor și circulației mașinilor, pietoni dar și alți sportivi… Ceea ce scade randamentul dar și plăcerea alergatului, nu mai vorbim de sănătate… Situația nu este diferită nici în parcuri sau curțile blocurilor din capitală. 

METROPOLIS City - o nouă istorie a sportului! 

PISTE DE ALERGAT

Curți pentru oameni fără mașini, ceea ce facilitează mersul pe jos simplu sau în stil scandinav, alergatul, pedalatul sau utilizarea unei trotinete ori patine cu rotile - alegerea îți aparține! Zona pentru închirierea bicicletelor și trotinetelor îți este mereu la îndemână. 

GRĂDINA BOTANICĂ 

Aflată în imediata apropiere a noului sector European al Chișinăului. Intrarea nouă  privată spre grădină - garantează accesul oricând spre bijuteria ecologică și cu aer proaspăt pentru locuitorii cartierului. 

AER CURAT ȘI PEISAJE FERMECĂTOARE! 

Toate la doar un pas distanță! Un pas îți este destul să te trezești deja în sânul naturii. Bucură-te de frumusețea ei. 

FITNESS CLUB CU PISCINĂ! 

Indiferent de vremea de afară, nu rămâi fără sport. Fitness club amenajat cu cele mai performante aparate pentru sport, antrenorii calificați te vor ajuta să-ți creezi programul perfect pentru tine, sau copiii tăi. 

ZONE PUBLICE

Fie că vrei să practici sportul sau vrei să-i admiri de pe o bancă confortabilă pe cei ce o fac, cu o cafea sau un ceai la umbra copacilor. Având acces gratuit la Wi-Fi.

La dezvoltarea proiectului Metropolis City - am ținut cont de experiența țărilor europene și statelor nord-americane pentru amenajarea zonelor publice, pistelor pentru alergat, zonele de odihnă și zone pentru internet. 

IMPORTANT! Doar acum, este activă cea mai bună ofertă a verii >> www.promo.metropolis.md/offers

  • Apartamente de la 690€/m2 

  • 10 apartamente până la 30 000 € 

METROPOLIS. Noul centru al atracției. 

Oficiul de vânzări | Centrul informațional 

Bl. Dacia 59 | 079002000

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării