main logo
1810

Metropolis City: Investește în apartamente cu reparație la сheie, pentru chirie Ⓟ

Apartamente cu reparație, planificări optime, plăți comunale minime, infrastructură europeană. Apartamente în noul sector european al Chișinăului - alegerea perfectă pentru investiții în imobiliare!

Apartamente cu venit ridicat

Veniturile după dare în chirie - până la 15% anual. În același timp, prognozele anticipate spun că acest indice va crește până la 30%.

Apartamente energo eficiente

Business Apart Hotel va fi echipat cu panouri solare de producție proprie, ceea ce va permite scăderea plăților comunale până la 40%. 

Planificări optime

Apartamente compacte, gândite pentru a oferi confort maxim locatarilor. În același timp, metrajul mic ajută la scăderea plăților comunale.

Darea în exploatare cu reparație la cheie 

Toate apartamentele vor fi date în exploatare cu reparație la cheie. Nu vei mai fi nevoit să investești timp și bani pentru lucrări, înainte de al oferi spre chirie. 

Deservire hotelieră

Business Apart Hotel - este proiectul în care am îmbinat confortul casei, cu serviciile hoteliere. Cleaning, room service, spălătorie și curățătorie chimică, dar și multe alte servicii. Toate fiind accesibile la un număr de telefon unic, după principiul de concierge - service.

Infrastructură proprie

Business Apart Hotel are prevăzută propria infrastructură pentru a asigura și mai mult confort locatarilor. Centru SPA cu piscină, fitness club, saloane de frumusețe, barbershop, saloane de masaj, magazine, cafenele, restaurante și multe altele. 

Apartamente pentru business și trai

Business Apart Hotel este perfect pentru închiriere spre companii, ale căror angajați călătoresc mult, au parteneri de afaceri străini, ori specialiști străini ce-i vizitează. Apartamentele compacte pot fi folosite pe post de oficiu sau cabinet personal, pentru ce-i ce vor să fie mai aproape de afacerile lor.

Companie de administrare 

Compania gestionară se va ocupa de întreținerea apartamentelor. Reparații minore, darea spre chirie, evidența și interacțiunea cu clienții. Iar tu, îți trăiești viața făcând ce îți place, obținând venituri garantate. 

La moment clădirea este finisată în proporție de 65%. Și doar acum profită de preț special - de la 1100€/m². 

Află toate informațiile la oficiul de vânzări de pe șantierul de construcție. Dacă te afli în afara țării, solicită un tur video al apartamentului dorit de tine. 

METROPOLIS. Apartamente pentru trai și business. 

Oficiul de vânzări | Centrul informațional

Bl. Dacia 59 |  079002000 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării