main logo
1525

Metropolis City: Grădiniță pentru 200 copii în noul sector european de la Botanica Ⓟ

Grădiniță, școală, centru de dezvoltare, magazine pentru copii și multe altele - în noul sector european din Chișinău - METROPOLIS sunt create toate condițiile pentru copii și părinții.

Curțile noastre sunt…

Curțile noastre sunt perfecte pentru toți. Acestea sunt izolate de mașini, bine amenajate și iluminate, cu alei confortabile și bănci la umbră. Există zone de plimbare și relaxare pentru mamele cu cărucioare. Pentru copii mai mari există locuri de joacă, leagăne, tobogane....

Educație aproape de casă

Să i-ai micul dejun și să beai cafeaua în liniște din motiv că grădinița este la un pas distanță - nu-i așa că este un vis?

În noul sector Metropolis totul este gândit până la mici detalii. Grădiniță, școală și centrul de dezvoltare sunt amplasate pe teritoriul sectorului Metropolis.

Centru de dezvoltare a copiilor

Studiere bazată pe jocuri interactive, dezvoltare intelectuală și emoțională, plimbări în aer liber, jocuri active și de dezvoltare, pregătire pentru școală. Grupe în weekend și program de vară - beneficii pentru copii și timp liber pentru părinți.

Primblări în aer liber

Metropolis este înconjurat de zone verzi - grădina Botanică, parc forestier, mai multe lacuri. Ecologie perfectă, cel mai curat aer din oraș, peisaje frumoase - există loc pentru primblări, a merge cu bicicleta și a organiza picnicuri cu întreaga familie.

Creștem viitori campioni

Chiar dacă copiii dvs. nu vor deveni atleți, spiritul de campion nu-i va împiedica să obțină rezultate excelente în viață. METROPOLIS oferă toate condițiile pentru acest lucru - grupuri de copii în fitness-club cu cei mai buni antrenori, bazin, piste de ciclism, terenuri de joacă și echipamente sportive în curți.

Shopping pentru copii

Hypermarket, un outlet village cu magazine de îmbrăcăminte și încălțăminte, magazine de branduri, magazine de jucării educative. Economisiți la orice, nu și la calitate. Economisiți timp - nu trebuie să vă deplasați în oraș, la prețuri - în outlet sunt disponibile mereu prețuri speciale, la căutat - dispunem mereu de un sortiment bogat.

Vino în biroul nostru chiar pe șantierul de construcții - vei vedea totul cu ochii tăi. Nu există ambuteiaje spre METROPOLIS. Până la porțile orașului - 1 minută, până în centru - 15 minute.

Cumpărați un apartament în METROPOLIS - numai acum este disponibil prețul special - 650 €/m². Darea în exploatare a primelor 4 blocuri va fi la sfârșitul anului 2021.

Oficiul de vânzări METROPOLIS:
Dacia 59
079002000

Vino în METROPOLIS!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării