main logo
2539

Metropolis City: Curți spațioase în noul sector european de elită Ⓟ

Curți europene în noul sector al Chișinăului - METROPOLIS - spații verzi, terenuri de joacă, zone de recreere și sport, lipsa automobilelor, spațiu suficient între blocurile locative, securitate 24/7.

Odihnă pentru copii și adulți

Curțile METROPOLIS - este amestecul: zonei de promenadă, terenuri pentru copii și sport. Tobogane, leagăne, echipamente sportive și bănci comode printre zonele verzi. Copaci, arbuști, flori de diferite tipuri și culori astfel încât curțile să arate mereu diferit.

Aer curat

Cea mai bună locație ecologică din oraș și mult spațiu între blocurile locative asigură în permanență un aer curat, zonă pentru recreere și sport.

Infrastructură nouă

Întreaga infrastructură este construită de la zero. De aceea, toate drumurile, aleile, trotuarele sunt create în conformitate cu standardele de calitate și design.
Tehnologiile eficiente permit o bună iluminare a curților și a intrărilor în blocurile locative.

Siguranță și confort

Securitatea în zonă este asigurată de supraveghere video 24/7 și serviciului de pază. Pentru a avea acces în zonă este necesară o cheie magnetică.

Totul pentru oameni

Curțile sunt destinate exclusiv oamenilor. Toate automobilele vor fi parcate în parcarea subterană și terestră. Acest lucru creează un microclimat special de confort și siguranță. Pentru mașini există parcări subterane și terestre în afara curților.

Construcția sectorului METROPOLIS este în plină desfășurare. Veniți în biroul nostru chiar pe șantierul de construcții - plimbați-vă prin viitoarea curte a casei dumneavoastră. 

Oficiul vânzări METROPOLIS:
Chișinău, bd. Dacia 59

+37379002000

Mută-te în noul sector METROPOLIS!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării