main logo
1188

Metropolis City: Cel mai avantajos preț al lunii August - 690 €/м² Ⓟ

Atunci când revii acasă din afara țării, vrei să le reușești pe toate! Să te ocupi de treburile personale, să te revezi cu familia și rudele dar și să te odihnești. Dacă ți-ai propus să cumperi un apartament, la Metropolis City - noi ne ocupăm de toate în locul tău. Pentru a reuși să te odihnești și să te bucuri de odihnă.

Preț avantajos - de la 690 €/m² 

Îți propunem cel mai bun preț de pe piață imobiliară pentru luna august - 690€/m². Profitul tău, la etapa de construcție - până la 20%, iar la darea în exploatare - până la 40%. Chiar și așa, calitatea materialelor și construcției, finisajelor și infrastructurii proiectului sunt la cel mai înalt nivel! 

Cele mai bune apartamente! 

Apartamente cu planificări moderne, gândite până la cel mai mic detaliu. Metraj - de la apartamente compacte până la foarte spațioase. Avem toate tipurile de apartamente - garsoniere, apartamente pentru business cu reparație, apartamente extrem de spațioase în prima linie, apartamente cu terase, penthouse, și apartamente cu panoramă spre Grădina Botanică. Ofertele lunii august le găsești aici: >> www.promo.metropolis.md/offers

Locația Perfectă! 

Locație ecologică, aer curat, și priveliști minunate! 

  • Grădina Botanică, zonă de parc forestier, lacuri, câmpii - plămânii orașului din sectorul Botanica. 

  • Lipsa ambuteiajelor, gazelor și smogul orașului. 

  • Transport facil în toate direcțiile - 2 minute până la porțile orașului, 15 minute până în centrul orașului,7 minute până la aeroport. Transport public - troleibuze, autobuze și maxi taxi. 

Infrastructură absolut nouă! 

Noul sector european METROPOLIS City a fost gândit în așa fel, ca tu să ai totul lângă casa ta! Grădiniță, școală, centre medicale, fitness club cu piscină, cafenele, restaurante, outlet, buticuri cu produse eco, hypermarket - totul la un pas distanță! Infrastructură absolut nouă, creată de la zero conform standardelor europene pentru confort, stil și energoeficiență. 

Cele mai bune condiții pentru cumpărare! 

Locuind în afara țării, înțelegem că este greu tehnic nu doar să procuri un apartament și să-l achiți regulat, dar să ai și motive întemeiate pentru a cumpăra. Cu noi, totul este simplu: 

  • Rate până la 5 ani; 

  • Prima rată minimă - de la 5000€;

  • Cumpără doar cu buletinul;

  • Grafic flexibil pentru achitare;

Mai multe informații afli în oficiul de vânzări METROPOLIS City, chiar lângă șantierul de construcție. 

Cât timp vă aflați în afara țării, vă putem oferi un tur video al șantierului, dar și o consultație pe Viber sau WhatsApp - +37379002000. 

METROPOLIS City - Noul centru al atracției.

Oficiul de vânzări | Centrul informațional

Bl. Dacia 59 | +37379002000

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării