main logo
8235

Metropolis: Apartamente la Grădina Botanică, în noul sector european Ⓟ

Apartamente moderne în cel mai nou sector european - METROPOLIS, la cele mai accesibile prețuri de la dezvoltator.

Metropolis - se află lângă Grădina Botanică, la doar o minută de la Porțile Orașului, lângă hipermarketul Metro 2. Adresa - bulevardul Dacia 59.

Noul sector european al Chișinăului Metropolis - este locul perfect pentru cei care caută ce este mai bun pentru familia lor și pentru cei dragi.

Arhitectură modernă, zonă verde și arhitectură bine dezvoltată - această este formula succesului pentru cei care apreciază confortul și liniștea în viața de zi cu zi.

Planificări stilate și bine gîndite combinate cu cele mai moderne tendințe și inovații, vor asigura un trai confortabil familiei tale. Toate apartamentele și ansamblurile rezidențiale sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate a căror utilizare economisește resurse și bani.

Am pregătit ceva special pentru Dumneavoastră, oferte unice de sărbători!

Doar în perioada Târgului de Crăciun, metrul pătrat în Metropolis costă doar - 550€!

Încălzire autonomă și geamuri termopan cu 5 camere permit controlul optim a microclimatului din odaie, iar cotilețul - piatra naturală din care se construiește blocul locativ, la care va păstra perfect căldura în orice anotimp al anului.

Terenuri de sport și pentru copii, terenuri de fotbal, centre educaționale, restaurante și fitness club. Ogrăzi spațioase, fără automobile și supraveghere teritoriului non-stop.

Metropolis - locul ideal pentru DVS și a celor dragi. Grădina Botanică și lacul din apropiere sunt perfecte pentru primblări la aer proaspăt și de a practica sport, insolație bine gîndită și amplasare corectă a caselor în raport cu lumina.

Alăturați-vă familiei MetropolisApartamentele noastre sunt pentru cei pe care îi iubim cu adevărat. Metropolis - este o investiție sigură pentru mulți ani înainte, direct de la dezvoltator.

Viitor sigur - împreună cu echipa Metropolis

Dacia 59

Tel: 079 00 2000

METROPOLIS: Întrecem timpul. Creăm viitorul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării