main logo
4622

Meniu nou în reţeaua de restaurante “La Plăcinte“! Nemaipomenit de gustos!

Ocroșca cu carne. În fiecare an așteptăm cu nerăbdare acest “prieten de primăvară-vară”. Rețeta preferată: cartofi, ouă, pepeni, ridiche, mărar, ceapă verde, muștar, chefir, smântână, cvas, sare. Îndată puteți face comandă de trei porții!

Friptură în ghiveci cu cartofi și carne la cuptor. A pregăti ceva în ghiveci e o plăcere deosebită! În primul rând bucatele capătă un gust nemaipomenit deoarece se prepară în suc propriu. În al doilea rând, produsele preparate astfel, își păstrează toate componentele nutritive. În al treilea rând, bucatele în ghiveci pot fi preparate fără ulei – lucru foarte important pentru cei care respectă dieta.

Pârjoale din carne de curcan cu cartofi fierți și mărar, vinete în adjică și Frunze de salată. Enumerând toate aceste ingredient te visezi într-o poveste aromată. Nimic în plus. Totul în armonia gastronimică!

“Cârnăcior vînătoresc” – cîrnăcior de pui servit pe tigaie pe tigaie cu cartofi, ardei gras, ciuperci, ceapă roşie, ardei iute, sos de soia, suc de lămâie, ulei vegetal. Sfătuim tuturor să savureze gustul rafinat al acestui fel de mâncare. Nu veți regreta!

“File de curcan cu legume şi broccoli”- file de curcan copt, broccoli, fasole verde, ardei gras, pătrunjel, usturoi, sare, suc de lămâie, ulei de floarea soarelui și supă de legume. Spre deosebire de fasole simplă, cea verde se absoarbe mai ușor în organism, practic acest ingredient poate fi inclus în orice tip de dietă. Fasole verde are o cantitate scăzută de calorii, conține mulți carbohidrați și este bogată în fibre.


Alexandru Manciu în vizită la Istorii Culinare a pregătit una dintre bucatele noi din meniul de primăvară: "File de curcan cu legume"! Interpretul care se bucură de mult succes, soțul iubitor și tatăl grijuliu Sandu Manciu s-a împărtășit, mai exact cu două rețete culinare: "File de curcan cu legume" și desertul "Cușma lui Guguță".

“Zacuscă rece” - ciuperci marinate, icre de vinete, castraveţi marinați, bacon, ceapă roşie, usturoi, ardei iute, brânză de oi, vinete în adjică. Sună atractiv și are un gust nu mai puțin apetisant.

Salată “Ţărănească”– am ales pentru prepararea ei cele mai sanatoase ingrediente: frunză de salată, carnea coaptă de curcan, ardei gras, mere, roșii, dressing, verdeață. Porţia Dvs. de vitamine !

“Salată cu ridiche” – Frunză de salată, carne de curcan coaptă, ardei gras, mere, roșii, dressing, verdeață. Gustos ca la mama acasă! Apropo: ridichea conține potasiu, natriu, calciu, fosfor, magneziu, fier, vitaminele PP şi C.

Languette din carne de vită cu legume proaspete de primăvară: pepeni, ridiche, frunză de salată, sos pentru salată, mărar, sos-chefir, smântână. Această mâncare ar putea candida la denumirea de “Salut, vara!”. Întra-atât de bine sosul se asociază cu acest anotimp al anului, când uleiurile cedează locul smântânei și chefirului.


Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării