12 dec, 2019 12:31
1 560
0

McDonald’s, partenerul proiectului Victoriabank Lunch (P)

12 dec, 2019 12:31
1 560
0

Încă un comerciant intră pe lista acceptantă a tichetelor de masă electronice VB Lunch.

McDonald’s, partenerul proiectului Victoriabank Lunch (P)

De această dată este vorba de lanțul de restaurante de tip fast food – McDonald’s.

Acum, cei circa 18.000 de deținători ai cardurilor de masă marca Victoriabank își pot petrece lunch-ul gustând dintr-un hamburger delicios sau savurând din renumita băutură pe bază de lapte, Royal Milkshake.

Lista comercianților VB Lunch este în continuă extindere. Din iulie 2018, de când a fost dat start proiectului, au fost încheiate contracte cu peste 100 de companii din întreaga țară, precum: METRO, Linella, Fidesco, Dulcinella, Supermarket Nr.1, iar începând cu septembrie 2019 lista include și renumitul lanț german de hipermarketuri – Kaufland.

Tichetele de masă electronice VB Lunch reprezintă un instrument modern și comod de plată a produselor alimentare, atât în magazinele cât și în restaurantele din țară. 

Tehnologia contactless, cu care sunt dotate aceste carduri, permite utilizatorilor efectuarea rapidă a cumpărăturilor, economisindu-le timpul, iar posibilitatea monitorizării operațiunilor și a soldului prin intermediul canalelor de deservire la distanță VB24 WebVB24 Mobile și VB24 ATM le facilitează procesul de gestionare a banilor de pe card.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter