main logo
5859

McDonald’s: Ne vedem în curând la noul restaurant de la Buiucani Ⓟ

Lanțul de restaurante McDonald’s in Republica Moldova, continuă investițiile în dezvoltarea rețelei.  Cu sprijinul autorităților locale, deschiderea este preconizata pentru anul 2022.

McDonald’s: Ne vedem în curând la noul restaurant de la Buiucani Ⓟ

Noul restaurant tip Drive-Thru va fi primul restaurant McDonald’s la Buiucani a cărui investiție este estimată la peste 2.5 milioane de Euro. Construirea acestui restaurant va fi efectuata cu respectarea celor mai înalte tehnologii în construcție și siguranță, iar designul este executat de către cele mai renumite studiouri europene de design. 

Acest restaurant va integra cele mai noi tehnologii McDonald’s și va crea peste 120 de locuri de muncă noi.

Restaurantul de pe strada Alba Iulia va avea circa 160 de locuri în interior și peste 80 de locuri la terasa, unde oaspeții se vor putea bucura de delicioasele produse McDonald’s.

Cu un design modern, noul restaurant aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonalds din întreaga lume. 

Dotat cu  kiosk-uri de comandă care le permit oaspeților să își personalizeze produsele rapid și ușor, să achite contactless cu cardul bancar. 

Fiecare produs este pregătit după ce oaspetele face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. 

Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s. 

Oaspeții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Toate restaurantele McDonald’s din Republica Moldova respectă măsurile «Siguranța+», angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, oaspeții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Compania McDonald's este bine cunoscută în Republica Moldova fiind una dintre primele mărci de renume mondial care a întrat pe piața Republicii Moldova. 

Primul restaurant a fost deschis cu sprijinul ambasadei SUA în aprilie 1998, iar ulterior am completat formula succesului cu încă patru restaurante, reușind astfel a deservi anual mai mult de 5 milioane de oaspeți.

mcdonalds.md 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării