main logo
1263

Maximum: Surprinde vara cu aerul răcoros și purificat Ⓟ

Vara este sezonul potrivit pentru a răci eficient locuința.

Echipa Maximum ți-a pregătit cei mai buni aliați, care te vor răcori plăcut și vor oferi un aer curat, sănătos ție și celor dragi. 

Fii plin de energie și savurează un aer fresh, grație aparatului de aer condiționat split Electrolux EACS-09HAR_X/N3EU, care se încadrează perfect într-o încăpere cu suprafața de 25 m2. Dispozitivul va asigura purificarea de calitate a aerului, eliminând praful.  Modelul aparține clasei de eficiență energetică A, astfel consumă o cantitate minimă de resurse. Când modul de noapte este activat, sistemul începe să funcționeze aproape în tăcere și controlează temperatura, schimbându-și indicatorii.
În modul I-Feel, dispozitivul menține temperatura în conformitate cu setările senzorului încorporat în telecomandă. Prin urmare, beneficiezi de un microclimat confortabil.

Cu aparatul aer condiționat split Samsung AR09TXHQASINUA, ești sigur că aerul pe care îl respiri e întotdeauna curat și proaspăt. Filtrul HD e eficient în captarea prafului, a contaminanților din aer și a alergenilor, cum ar fi polenul, sporii mucegaiului. Modul Fast Cooling, te ajută să răcești întreaga cameră rapid și eficient.
Acest aparat de aer condiționat economisește banii, cu ajutorul tehnologiei invertor. Savurează un somn calitativ, datorită modului Sleep Good, care controlează automat și ajustează fin temperatura pentru a crea condiții ideale în fiecare etapă a ciclului de somn.

Funcționalitatea aparatului de aer condiționat split Electrolux EACS/I-09 HM/N3/Eu bazată pe tehnologia inverter oferă cele mai avansate setări tehnologice ale mărcii. Datorită caracteristicilor de proiectare, sistemul split se distinge prin zgomot redus de 23 dB. Are capacitatea de a menține temperatura în cameră cu o precizie ridicată, până la 0,5 ° C. Acest lucru creează condiții de interior incredibil de confortabile, reducând riscul de infecții respiratorii. Sistemul de purificare a aerului în mai multe etape este format din șase filtre combinate, care ucid până la 99,9% microbi, viruși, având efect antibacterian și eliminând bacteriile.

Aparatul de aer condiționat split TAC-07CHSA/KA, marca TCL, din seria Elegant, reprezintă o calitate înaltă și cele mai avansate tehnologii de purificare a aerului care sterilizează, dezinfectează și elimină mirosurile neplăcute. Posedă o funcție bidirecțională de dispersie a aerului, ceea ce contribuie la o bună circulație și distribuție uniformă a aerului în încăpere.Pe lângă funcțiile de răcire și încălzire, există și alte funcții: drenare, regim de noapte, pornire automată, funcție de auto-curățare, cronometru. Garantează o durată de viață lungă, grație compresoarelor Toshiba. Este potrivit pentru o cameră cu suprafața maximală de 20 m2.Și afirmăm cu încredere că este cel mai bun aparat de aer condiționat din clasa sa și la cel mai bun preț de pe piață - doar 2999 lei!

Aparatul aer condiționat split Electrolux EACS-12HAR_X/N3EU constituie un sistem compact din seria Arctic X. Încălzește, răcește aerul într-o încăpere cu suprafața de până la 35 m2. Datorită designului minimalist, dispozitivul se încadrează perfect în interiorul modern. Poți urmări setările și informațiile despre starea dispozitivului, acestea fiind expuse pe afișajul digital. Puterea și direcția fluxului de aer pot fi reglate, în funcție de preferință.

Modern și fiabil, aparatul de aer condiționat split Samsung AR12TXHQASINUA, cu tehnologia digitală invertor 8-Pole menține temperatura dorită, fiind eficient din punct de vedere energetic. Funcția 2-Way Auto Swing controlează automat direcția fluxului de aer, astfel încât aerul este distribuit rapid și uniform în toată camera. Are 3 moduri de operare: răcire, încălzire, ventilație. Modul Good Sleep Comfort creează microclimatul perfect în dormitorul tău, pentru a beneficia de un somn bun. Modul Fast Cooling, răcește instantaneu încăperea, cu suprafața de 35 m2.

Aparatul de aer condiționat split LG S09EQ Dual Inverter dotat cu compresorul Dual Inverter, răcește eficient locuința, având efect îndelungat și un nivel redus de zgomot de doar 19 dB. Tehnologie Smart Inverter de la LG, distribuie aerul la distanțe mai mari, iar spațiile se răcesc momentan. Cu butonul funcției de control activ al consumului de energie, reglezi consumul în trei opțiuni 80%, 60%, sau 40%. Opțiunea Confort Air configurează fantele aparatului într-o poziție prestabilită, astfel încât fluxul de aer este direcționat departe de persoanele din încăpere.

Iar aparatul de aer condiționat split LG AP12RT garantează un aer sănătos, datorită sistemului de purificare 2 în 1, care răcește aerul și filtrează, purificând aerul de  particulele mici de praf, germeni și poluanți. Compresprul DUAL Inverter soluționează problemele legate de zgomot și menține temperatura dorită, rezultând o răcire de lungă durată, eficientă și silențioasă.

Din seria ventilatoarelor, îți propunem să faci cunoștință cu următoarele modele, care îți vor oferi relaxare, confort maxim și dispoziție bună:

Compactulventilator de masă Scarlett SC-DF111S95 cu modul de operare silențios, va deveni un asistent indispensabil nu numai acasă, ci și într-un birou sau în călătorie, fiind alimentat prin USB. Modelul va rezista oricărei călătorii, deoarece este făcut din oțel. Plasa de protecție de înaltă calitate garantează siguranță în timpul funcționării.

Ventilatorul de podea Magnum LEFS-40AW proiectat cu trei viteze, este liniștit și super eficient. Are un mecanism de lucru axial. Lucrează într-o poziție fixă și cu o rotație de 90 de grade. Dispune de control mecanic, astfel încât poți independent regla viteza corespunzătoare preferințelor tale.

Ventilatorul de masă Scarlett SC-DF111S01 echipat cu un suport detașabil, convenabil și o protecție împotriva supraîncălzirii îmbunătățește funcționarea, iar grătarul de protecție de înaltă calitate oferă siguranță, atunci când e activat.Dispozitivul are  înclinare reglabilă în intervalul 0-60 °, rotire 360 ° și 2 viteze de funcționare. În plus, Scarlett oferă oportunități suplimentare pentru plasarea ventilatorului, fixându-l de perete sau masă, cu ajutorul clapelor speciale.

Ventilator de podea Saturn ST-FN8261 îți va oferi confort, având telecomandă și 3 viteze de setare a fluxului de aer. Dispune de o putere maximă de 45 wați.
Printre funcțiile de bază, se evidențiază: protecția la supraîncălzire, cronometrarea timpului de activitate și reglarea înălțimii, rotirii.

Avangardist, fiabil și ușor de utilizat ventilatorul de podea VT-1923, marca Vitek, este complet confecționat din metal de înaltă calitate. Folosind acest ventilator, condițiile confortabile la terasă sau pe loggia deschisă, cresc considerabil.Puterea sa mare este capabilă să formeze un debit de aer maxim, ce aduce plăcere și crează o ambianță agreabilă.

Ventilatorul de podea Vitek VT-1948 cu trei viteze, este întotdeauna gata să-ți ofere un flux de aer curat. Datorită reglării înălțimii, precum și funcțiilor de înclinare și pivotare, găsești rapid poziția optimă a dispozitivului. O putere de 60 de wați și un unghi de rotație de 90 de grade va ajuta la crearea unui flux de aer larg și uniform
Cronometrul garantează ventilatorului până la 7,5 ore de funcționare continuă, iar o telecomandă convenabilă, permite să controlezi funcțiile sale fără a te ridica de pe canapea.

Modern și revoluționar, ventilatorul de podea Vitek VT-1942 de tip coloană te va răcori chiar și în cea mai aridă zi de vară. Dispozitivul are 3 moduri de viteză. Panoul de comandă ergonomic și intuitiv, cu lumini indicatoare, permite alegerea unuia dintre modurile de operare: Nature, Sleep sau Normal. Prevăzut cu o telecomandă convenabilă, face ca utilizarea ventilatorului să fie și mai plăcută.

Ventilatorul de podea Vitek VT-1933 reprezintă nu doar un dispozitiv funcțional de tip coloană, dar și o completare perfectă a stilului interior, având o nuanță clasică de gri. Puterea mare a ventilatorului crează un flux de aer puternic, a cărui direcție o poți seta individual. Chiar dacă are o dimensiune compactă, pe carcasa ventilatorului este poziționat afișajul LCD, care indică informații despre funcționarea dispozitivului.
Cu acest ventilator de podea, sezonul estival va fi evaluat pe un zece cu plus.

În asortimentul rețelei noastre vei găsi o gamă incredibil de largă de umidificatoare și  purificatoare de aer, staționare sau portabile, concepute atât pentru apartamente mici, cât și pentru locuințe cu suprafețe mari.

Poți începe cu purificatorul portabil Sharp UJGC20EBS01, pe care îl vei folosi în interiorul unui automobil sau chiar în încăperi mai mici.

Un alt purificator de aer portabil este purificatorul AP151MWA1, prezentat de compania LG. Să nu te lași incomodat, în niciun caz, de greutatea și dimensiunile mici. Datorită unui sistem de filtrare în 4 etape și celor 2 ventilatoare cu acționare invertor, acesta e capabil să obțină o rată de filtrare mai mare. Bateria puternică oferă până la 8 ore de viață autonomă. Apropo, instalând o aplicație specială, poți gestiona cu purificatorul prin Bluetooth, precum și monitoriza starea aerului din jur și verifica informații despre filtre și nivelul bateriei.

Purificatorul de aer elegant, incredibil de eficient și inteligent Electrolux PA91-404GY, se adaptează mediului din casa ta și schimbă setările pentru aerul curat și sănătos prin tehnologia unică PureSense. Sistemul AirSurround creează o mișcare spirală puternică și uniformă, care circulă și purifică eficient aerul, fiind de 3 ori mai rapid decât generațiile anterioare de purificatoare. Iar datorită unei aplicații speciale, puteți controla de la distanță și optimiza calitatea aerului din casă.

Purificatorul de aer Dyson TP05 Pure Cool este un dispozitiv de înaltă tehnologie care  permite crearea, în câteva minute, a condițiilor confortabile în locuință. Este echipat cu două tipuri de filtre simultan: HEPA și carbon, captând 99,95% din alergeni, microparticule și substanțe gazoase. Sistemul automat oferă diagnoză în timp real a calității aerului. Tehnologia Multiplicator, aplicată dispozitivului Dyson Pure Cool oferă un flux de aer puternic, care permite admisia aerului până la 324 l/s. De asemenea, dispozitivul se poate roti în diapazonul de 45 - 350 de grade, purificând aerul chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale încăperii.                                          
Purificatorul de aer Xiaomi Mi Air Purifier PRO e capabil să facă față încăperilor mari, cu suprafața de până la 60m2. Iar datorită unui senzor cu microparticule de înaltă precizie și a unui sistem de filtrare în mai multe etape, calitatea vieții tale va excela la un nivel complet diferit.

Accesibil și eficient, purificatorul de aer Toshiba CAF-X33XPL, e în stare să elimine mirosurile neplăcute, bacteriile dăunătoare, polenul și praful cu 99,9%, într-o cameră de 24 m2. Patru moduri prestabilite și funcția Turbo, îți va permite să alegi acel mod, care îndeplinește cerințele tale specifice.

Purificatorul de aer Toshiba CAF-X83XPL este ideal pentru camerele mari și mijlocii, cu o suprafață de până la 60 m2. Se încadrează în orice interior datorită design-ului modern și sofisticat. Ionizarea cu particule încărcate negativ, care, apropo, este prezentă în toate purificatoarele de aer Toshiba, precum și datorită filtrului True HEPA cu 5 straturi, ajută la eliminarea prafului, mucegaiului, particulelor de fum și bacteriilor. Iar filtrul inovator, de formă cilindrică, poate trage aerul din toate părțile.

Cel mai productiv din linia Toshiba este purificatorul de aer CAF-X116XPL, fiind capabil să purifice aerul într-o încăpere cu suprafața de 84 m2.

Datorită dezvoltării exclusive a corporației japoneze, Plasmacluster Ion, sistemul de ionizare a aerului, ce elimină bacteriile și mirosurile neplăcute, este gata să intre astăzi în casa ta!
Folosind ioni încărcați negativ și pozitiv, sistemele climatice Sharp, elimină eficient ciupercile, bacteriile, virusurile, alergenii și alte particule dăunătoare din aer, menținând echilibrul ionilor pozitivi și negativi din cameră la nivelul condițiilor ideale de mediu. Acestea asigură umiditatea naturală fără efectul suprasaturării aerului cu umezeală și fără a lăsa reziduuri pe mobilă și plante. Grație higrostatului încorporat, care urmărește cu precizie coeficientul de umiditate, poți seta condițiile confortabile și liniștit să mergi la culcare.
Unul dintre modelele inițiale din această categorie este umidificatorul /purificatorul  Sharp KCD40EUB. Suprafața de acțiune atinge 26 m2. Datorită funcției automate de purificare a aerului, filtrul de aer își reglează acțiunea pe măsură ce cantitatea de poluanți din aer crește.

Umidificatorul / Purificatorul de aer Sharp KCA50EUW poate acoperi aproape 40 m2. Tipul de control electronic, indicatorii de conectare și nivelul scăzut al apei, vor oferi posibilitatea de a lăsa dispozitivul , fără teamă, să funcționeze chiar și toată noaptea.

Umidificatorul / Purificatorul de aer Sharp KCG60EUW va menține curățenia și umiditatea perfectă pe o suprafață de 50 m2. Filtrul său cu adevărat eficient  True HEPA captează până la 99,97% din alergenii tipici, cum ar fi particulele de praf,   părul animalelor, polenul și fumul.

Umidificatorul / Purificatorul Sharp KCG50EUH atenuează simptomele cauzate de aerul uscat, ameliorând problemele sinusale. Datorită comenzii inteligente, senzorii pentru temperatură, senzorii de praf și umiditate, monitorizează calitatea aerului, curață și umidifică automat aerul, astfel încât beneficiezi de aer fresh, purificat și sănătos. Tehnologia Plasmacluster Ion, elimină poluanții microscopici, iar prin intermediul ionilor, împrospătează aerul fără chimicale dăunătoare sau parfumuri.

Modul „ploaie ionică”, care este prezent în toate umidificatoarele / purificatoarele de aer Sharp, datorită umidificării simultane și ionizării aerului, îmbunătățește eficiența purificării aerului de impuritățile dăunătoare, eliminând praful casnic și mirosurile neplăcute. 

Umidificatorul / Purificatorul F-VXR50R-N, marca Panasonic caracterizat de designul clasic, este dotat cu sistemul inteligent, ce elimină praful, virușii, bacteriile de aer, alergenii biologici și mirosurile neplăcute. Filtrul combinat HEPA include un filtru antivirus, un filtru enzimatic și un filtru anti-alergen Alleru-Buster.

Filtrul dezodorizant din carbon, care elimină mirosurile neplăcute și filtrul de apă de tip disc, care spală și hidratează aerul concomitent. Tehnologia Nanoe-G  blochează în mod fiabil virusurile, sporii mucegaiului și bacteriile localizate pe diferite suprafețe și în aer, formând astfel un mediu de viață sănătos.De asemenea, posedă o iluminare LED elegantă, care semnalează nivelul de poluare a aerului din încăpere.

Umidificatorul/ Purificatorul Panasonic F-VXK70R-T include un purificator, ionizator și umidificator, care curăță eficient aerul cu până la 99%, eliminând particulele mari și mici de praf, bacteriile, alergenii, mirosurile neplăcute și impuritățile dăunătoare. În afară de cele 3 filtre de curățare, acest umidificator are și un filtru cu valuri grosiere conceput pentru a curăța particule mari de praf și lână. Sistemele de ionizare Nanoe, distrug majoritatea poluanților la nivel molecular, atât în aer, cât și pe suprafețe.
Funcția ECONAVI - analizează rutina ta zilnică obișnuită și optimizează setările sistemului de purificare, economisind astfel energie. Pe baza informațiilor primite, controlează funcționarea purificatorului de aer, prevenind răspândirea poluării în încăpere.
Datorită ECONAVI, toate purificatoarele de aer, marca Panasonic, economisesc până la 50% energie.

Umidificatorul/ Purificatorul Panasonic F-VXK90R-K– prezintă un sistem de purificare de clasă înaltă. Datorită celor 3 filtre, neutralizează până la 99% din poluanți. Radicalii OH aspiră hidrogenul de la virusuri, bacterii, molecule cu miros și alergeni. Prin urmare, cu cât mai mulți radicali OH, cu atât este mai mare eficacitatea protecției antivirus. Circulația fluxului de aer 3D, permite distribuirea uniformă a aerului în cameră. Unicală e caracteristica Mega Catcher, ce o au modelele Panasonic, datorită căreia absorbția aerului contaminat se realizează în mod activ la un nivel de până la 30 cm de podea, unde aerul este cel mai poluat.
Cu Panasonic, vei avea un aer fără componente nocive. Umidificatoarele curăță și hidratează aerul din casă, influențând direct asupra stării tale de sănătate.

Și încheiem explorarea noastră de astăzi cu un alt complex climatic de la LG - umidificatorul / purificatorul LG LSA50AS din gama Signature, care rămâne fidel idealurilor de perfecțiune, creând o percepție complet nouă a vieții pentru public.  Apa din rezervorul său de depozitare, înainte de pulverizare, este sterilizată cu lumină ultravioletă, iar după aceea, cu o rată mare de circulație de până la 18 l/h, purificând aerul la o calitate superioară. Dispozitivul este echipat și cu tehnologia SmartThinQ, ce are funcție de control de la distanță.

Comandați online modelul preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate beneficiile apelând la (022) 54 54 54.

Doar MAXIMUM.

Comandă online:  maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: 
Facebook/YoutubeInstagramOK.ru

Nu rata: Cadouri/Produse noi/Cel mai bun preț/Top Vânzări /Numai la noi/

Recomandăm/Reduceri

maximum.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării