main logo
2194

Maximum și Gorenje deschid sezonul cadourilor (P)

Vești bune pentru cumpărătorii de tehnică încorporată și plite din rețeaua Maximum și de marca Gorenje - doar până pe 10 aprilie veți primi cadouri uimitoare: o hota extractoare sau un cuptor cu microunde!

Maximum și Gorenje deschid sezonul cadourilor (P)

Doar acum oferim cadou o hotă puternică Gorenje BHP 623 E11X la procurarea oricărui set de plită și cuptor încorporabil, de exemplu ca în imaginea de mai sus, care conține setul de plită Gorenje GTW 641 SYW și cuptorGorenje BO 74 SYW.

Desigur, combinațiile de seturi nu se limitează la acest exemplu - alege modele pe gustul tău, la un preț și un design convenabil pentru a se potrivi cu interiorul bucătăriei tale! Mai multe opțiuni de plite- faceți clic aici, și cuptoare -aici.

Nu am uitat nici de cumpărătorii aragazurilor combinate - acum la fiecare achiziție oferim un cuptor cu microunde de 20 de litri de Gorenje MO20E1B. Rețeaua maximă reprezintă cea mai largă alegere a plăcilor pentru fiecare gust. Alegeți-vă preferatul și plasați o comandă online - cadoul va fi atașat automat la achiziție!

Întreaga gamă de modele de plite participante la acțiune poate fi vizualizată aici.

Magazinul nostru online este deschis 24/7! Este foarte important pentru noi că fiecare achiziție făcută la MAXIMUM să fie simplă și convenabilă, iar cumpărăturile online nu fac excepție. Am adunat mii de oferte profitabile, am realizat un design modern, rapid, elegant și intuitiv al site-ului, foarte convenabil atât pe PC, cât și pe smartphone-uri și tablete. Cumpărați cu 1 clic. Rapid, profitabil, comod și sigur!

Notă importantă! Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează dezinfectarea regulată al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților  controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși. Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării