997
0
Maximum: QLED: Acum disponibil ca niciodată Ⓟ
997
0

În 2020 îmi voi lua adio pentru totdeauna de la vechiul meu televizor, cu sunetul care nu poate fi reglat și astfel mă irită.

Voi renunța pentru totdeauna la pata neagră monolitică, care deprimă și strică interiorul luminos al livingului de zi, atunci când televizorul este deconectat.

Acasă, decid să creez o mini-cinema. Alegerea cade pe 4K QLED 50 "Smart Samsung QE50Q60TAUXUA din noua linie Samsung 2020 - seria Q60T.

De ce anume acest model?

În primul rând, dacă vrem să investim în ecran și să nu fim dezamăgiți, atunci când culorile vor începe să se estompeze, cu siguranță, acesta ar trebui să fie QLED. Motivul constă în faptul că efectul de screen burn-in (arderea afișajului) nu are loc.

Cei care sunt în curs cu subiectul, s-ar putea gândi: "Oh, Alya a accelerat. QLED și-a dorit" Iată! Dacă mai devreme i-am invidiat în liniște pe cei norocoși, care organizau reuniuni în fața gigantului QLED 900R, considerându-i că sunt aleși, atunci fiecare dintre noi pot fi mai aproape de acest vis. Acesta este al doilea motiv pentru care voi cumpăra QLED: televizoarele cu această tehnologie au devenit disponibile.

Anul 2020 va fi memorizat de toți, prin două evenimente: izolarea acasă și ceea ce Samsung a creat! Compania a plăsmuit o continuare demnă a televizoarelor sale Premium, la un preț mai accesibil. Au apărut frații mai mici, celei mai scumpe serii, a 9-a - aceasta este linia 2020 din seria Q60T. Caracteristica esențială pe care o posedă aceste modele, este raportul dintre preț și calitate. Costul QLED este redus de 2,5 ori, comparativ cu prețurile, să zicem, de acum doi ani. În prezent, puteți obține o imagine excepțională la un preț foarte plăcut, chiar și fără împrumuturi sau rate exorbitante.

Comandați online modelul preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate beneficiile, apelând la (022) 54 54 54.

Doar MAXIMUM.

Comandă online:  maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: 
Facebook/Youtube/InstagramOK.ru

Nu rata:Cadouri/Produse noi/Cel mai bun preț/Top Vânzări /Numai la noi/

Recomandăm/Reduceri
maximum.md

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter