641
0
Maximum: Noile modele din familia Samsung Galaxy (P)
641
0

Galacticii coreeni încearcă, și anul acesta, să acopere segmentul midrange cu seria ”A” și ”M”. Vă prezentăm două smartfoane la un preț accesibil, Samsung Galaxy A31 și M21.

Samsung Galaxy M21 este unul dintre cele mai atractive telefoane mid-range ale anului dacă țintești strict spre o autonomie mai mare și parametri rezonabili la un preț decent. Indiferent dacă vizionezi filme sau participi la conferințe video, ai nevoie de un telefon care să poată ține pasul cu nevoile tale. Bateria îți permite să petreci mai mult timp făcând ceea ce-ți place. 

La bord mai avem 4 GB RAM și 64 GB stocare, plus un slot microSD, care poate să amplifice acest spațiu până la 512 GB de stocare externă, suficient pentru a transmite, descărca și posta. În spate se află o cameră triplă, cu senzor principal de 48 de megapixeli, alături o cameră ultrawide de 8 MP, cu unghi de captură de 123 de grade. 

La fel din segmentul mid-range, însă cu un aspect mult mai plăcut este modelul Samsung Galaxy A31. Un exterior cool este prezența pe terminal a unui panou la fel Super AMOLED înzestrat cu rezoluție Full HD+, 2400 pe 1080 pixeli. Are și un cititor de amprente integrat în ecran spre deosebire de modelul M21 unde îl avem pe partea din spate.

Galaxy A31 este un dispozitiv generos echipat, frumos, elegant și motorizat de chipset de compromis MediaTek Helio P35. Modelul vine cu două opțiuni: 6 GB RAM cu 128 GB stocare și 4 GB RAM cu 64 GB stocare.

Ambele modele mențin aspectul acestui bloc pentru camere, sub forma unui dreptunghi rotunjit integrându-le în linia de design a terminalelor de la Samsung de anul acesta. Trend-ul fiind dat de seria Galaxy S în februarie.

Cât Galaxy A31, cât și M21 mențin porturile jack audio, radio FM și un difuzor cu Dolby Atmos.
Comandați online modelul preferat, iar consultanții noștri vor fi bucuroși să vă povestească despre toate beneficiile, apelând la (022) 54 54 54.

Doar MAXIMUM.

Comandă online:  maximum.md / 54-54-54.
Alătură-te pe rețelele de socializare: 
Facebook/YoutubeInstagramOK.ru

Nu rata:Cadouri/Produse noi/Cel mai bun preț/Top Vânzări /Numai la noi/

Recomandăm/Reduceri

maximum.md

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter