428
0
Maximum: Dragostea la maxim e atunci când ai ales cadoul perfect (P)
428
0

Se apropie cea mai romantică zi a anului, iar îndragostiții din întreaga lume se întreabă: ce să-i ofere sufletul pereche, cu excepția florilor banale și a ciocolatei? Cum să faci această zi de neuitat?

 

Un smartphone nou este întotdeauna un cadou bine venit atât pentru el cât și pentru ea. Alegeți din sortimentul excelent al Samsung și la sigur nu ve-ți da greș! Este disponibil și Galaxy A20s cu o cameră triplă pentru o sesiune foto s-au vodeo comună de neuitat;

Prezentabilele Galaxy A80 cu încărcare ultra rapidă și o cameră PTZ pentru a impresiona prietenii;  Galaxy S10 de care te îndrăgostești fără cuvinte; iar dacă ai în minte ceva extrem de îndrăzneț și extravagant, atunci o modalitate mai bună de a-ți lovi sufletul pereche chiar în inimă este futuristul Galaxy Fold, este imposibil și să-ți imaginezi perfecțiunea lui. Și, desigur, pentru fanii alternativei, oferim cea mai largă gamă de modele Xiaomi pentru orice gust și temperament!


Timpul de afară devine din ce în ce mai bun și mai sportivă ca niciodată. Orice iubitor dorește să-și vadă sufletul pereche  în formă, iar selecția noastră de  fitness trackere și căști pentru sport sunt ajutoare ideale în atingerea obiectivelor lor de fitness! 

Dar poate partenerul tău este un gamer? Atunci pe el îl poți bucura cu Razer Nari Essential cu microfon. Și dacă jumătatea ta este un iubitor de muzică, atunci imaginează-ți câtă bucurie îi vor aduce căștile pe care le-ai cadona de la experții în sunet de înaltă calitate, cum ar fi Sony, Panasonic și JBL!


Una dintre cele mai bune opțiuni de cadouri pentru cei dragi este o boxă elegantă cu Bluetooth, cu sunet superb pe care îl puteți asculta acasă, la un picnic sau o petrecere festivă. Apreciați sclipirea fascinantă a JBL Pulse 3, cu strălucirea căreia se poate compara doar sclipirea din ochii celui care îl primește ca cadou. 

Iubitul tău este un fan al activităților în aer liber?  JBL Clip va deveni însoțitorul său preferat în timpul schiatuluide exemplu.  Și dacă jumătatea ta apreciază sunetul de înaltă puritate, atunci Harman Kardon Onyx Studio 5 va fi o adevărată încântare pentru urechi și în același timp un accesoriu elegant pentru interiorul casei tale.


Ziua Îndrăgostiților este o ocazie tradițională de a oferi partenerului tău ceva pentru îngrijirea personală. Soluția noastră pentru tine este aparatul de tuns, sau trimmere (acordă mai ales atenție micii revoluții Philips One Blade), uscătoarele de păr, aparate pentru înghijirea feței Remington, și dacă vrei să faci așa ca iubita ta să străluciască de fericire, cadonează-i Dyson Supersonic, care a devenit un favorit absolut printre liderii bloggeri de pe întreaga planetă.


Ziua Sfântului Valentin este în primul rând o ocazie de a-ți răsfăța persoana iubită. Dar cine a spus că doar o jumătate din cuplu ar trebui să fie răsfățat cu un cadou? Poți face un cadou de care să vă bucurați împreună! Desigur, vorbim despre mașini de cafea de la cei mai mari experți  de cafea precum DeLonghi, Electrolux și Philips

Și apropo, doar acum, cu ocazia sărbătorilor, pentru modelele Philips EP310 oferim cadou un blender Philips HR2100 — cineva savurează o cănuță de cafea aromată iar cineva un smoothie din fructele preferate! 

O opțiune de cadou deosebit de progresivă este — cafetiera Redmond Smart RCM-M1505S cu control prin aplicația de pe smartphone: va toca singură boabele va pregăti cafeaua și vă va chema la masă.


Sau poate sufletul tău pereche este un „gearhead” tipic care nu-și poate imagina viața fără tehnologie, computere, gadgeturi și jocuri video? Gândiți-vă la un combo cadou: un smart TV ultra-accesibil împreună cu un  Play Station 4 Slim

O altă ideie genială ar fi o dronă, pentru a face pentru a face selfie-uri comune și videoclipuri de la înnălțime. Un cadou elegant și impresionant este un încărcător wireless pentru smartphone, care îi va impresiona, fără îndoială, colegii.

Și „pentru desert” am lăsat cea mai universală opțiune - de ce să-ți crezi creierul în încercarea de a ghici preferințele, când poți oferi un card cadou din rețeaua maximum! 

Alege doar valoarea nominală care se potrivește bugetului tău (sau așteptărilor de la seara festivă, în funcție de ce te ghidezi) și lasă-ți jumătatea să-și aleagă ceva pe gustul său! J

Felicitări și distracție la maxim tuturor îndrăgostiților! Promitem că, cu astfel de cadouri, sărbătoarea va fi reușită cu siguranță!

 Nu rata: Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzari / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Urmăreștene pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube 

Cumpără OnLine: maximum.md

maximum.md

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter