main logo
1243

Maximum: Devino câștigătorul unui crossover și a altor 20 de super premii (P)

O serie de reduceri și oferte incredibile continuă! V-am prezentat deja televizoare de lux și electrocasnice uimitoare, modele exclusive de aparate de bucătărie și aparate de înfrumusețare magnifice.

Cu siguranță, propunerea noastră nu ar fi completă fără computere și gadgeturi. Maximum, este întotdeauna mai mult decât vă așteptați!

În sortimentul nostru veți găsi un smartphone pentru dvs. sau pentru cei dragi. Avem modele pentru orice gust de la promițătorul brand Xiaomi, a cărui linie este o combinație echilibrată între performanță, preț și calitate, până la modelul uluitor Galaxy Fold, lider de piață în Samsung, pe care-l puteți pre-comanda chiar acum!

Pentru cei care au nevoie de un laptop fiabil și rapid pentru studiu, muncă sau jocuri, vă putem oferi câteva modele cu adevărat mișto de la mărci renumite din lume! De exemplu, uimitorul Lenovo IdeapadS145-15IWL pe procesorul Intel Pentium Gold 5405U, 500 GB hard disk, 4 GB RAM și Windows preinstalat 10. Sau un laptop de lux de laApple, un brand care nu trebuie prezentat, acum la cel mai bun preț din țară. Și pentru ca prețul de achiziție să nu fie împovărat, puteți obține un împrumut sau un plan de rate în oricare dintre magazinele noastre.

Pentru acasă și birou, avem dispozitive excelente de imprimare și multimedia de la Canonși alte mărci, blocuri de sistem,monitoareși o varietate incredibilă de tot felul de echipamente de calculator! Consultanții noștri profesioniști vă vor ajuta cu plăcere să vă alegeți și să vă recomande ceea ce vă convine.

În Anul Nou, fără îndoială, vreți să fie totul într-un mod nou. Și dacă nu ați terminat încă reparația, pentru că așteptați reduceri extraordinare la aparatele încorporate. Iată șansa ta! Avem într-adevăr cel mai larg sortiment din țară! Unul dintre cei mai strălucitori reprezentanți ai acestei categorii este marca germană AEG, al cărei cuptorși suprafață de gaz încorporate sunt standarde de stil și funcționalitate laconică. Cu siguranță veți alege ceva special și veți fi, fără îndoială, mulțumiți.

Și pentru ca hainele să fie întotdeauna perfect călcate, vă prezentăm cu fier de călcat, sisteme de călcat și abur excelente. Cu el, procesul obositor de călcare se transformă într-o treabă plăcută a gospodăriei. Aici, de exemplu, este cel mai puternic fier de călcat cu abur de la Tefal. Aceasta este o combinație de abur puternic și un sistem exclusiv anti-scară pentru călcare perfectă de fiecare dată. Este echipat cu cea mai glisantă talpă de la Tefal - Durilium AirGlide Autoclean, care nu necesită îngrijiri speciale. Descoperă adevărata putere a aburului.

Oferta noastră finală este pentru adevăratele croitorese și cei care doresc să strălucească în sărbătorile de Revelion și vor să coase un costum pentru ei sau copiii lor. Toate tipurile de mașini de cusut și suprapuneri  Minerva, Toyota, Janome vă așteaptă.

Cumpărați oricare dintre produsele prezentate și deveniți participant la extragerea unuia dintre super-premiile din fondul de 10 milioane de lei și premiul principal un crossover coreean modern!

Echipa noastră vă dorește doar clipe strălucitoare și de neuitat în Anul Nou! 

Fie ca tot ce a fost conceput să devină realitate și tot ce este planificat să fie făcut! Trăiește la Maximum!

Și desigur poți comanda oricare dintre aceste produse  OnLinecu livrare la domiciliu.                                                                  

Nu rata: Produse noi / Cel mai bun preț / Top Vânzari / Numai la noi / Recomandăm / Reduceri

Urmăreștene pe rețelele de socializare: Facebook / Youtube 

Cumpără OnLine: maximum.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării