main logo
1933

Maximum: Cumpără online! Magazinul online funcționează (P)

Magazinul nostru online este deschis 24/7! Este foarte important pentru noi că fiecare achiziție făcută la MAXIMUM să fie comodă, iar cumpărăturile online nu fac excepție.

Am adunat mii de oferte profitabile, am realizat un design modern, rapid, elegant și intuitiv al site-ului, foarte convenabil atât pe PC, cât și pe smartphone-uri și tablete.  Cumpărați cu 1 clic.  Rapid, profitabil, comod și sigur!

Îți place să cumperi profitabil?  De regulă, cumpărarea într-un magazin online este mai profitabilă, deoarece prețurile sunt adesea mai mici decât prețurile de vânzare cu amănuntul.  Aflați ce promoții și cadou sunt în vigoare chiar acum.  Vedeți ce produse sunt la reducere.  Urmărește produsele noi. Vedeți produseleexclusivedoar în rețeaua noastră.  Abonați-vă și aflați primii de cele mai bune oferte.

Aveți nevoie de o alegere maximă?  În magazinul online MAXIMUM veți găsi un catalog complet de produse prezentate în magazinele noastre, precum și mii de alte produse care nu se află pe rafturile magazinelor fizice, dar care pot fi comandate online.  Am prezentat cel mai mare sortiment de electronice, electrocasnice, precum și produse digitale, gadgeturi în Moldova, iar asortimentul este în continuă creștere.

Vrei să cumperi convenabil?  Întregul sortiment este disponibil 24/7, așa că achiziționați produsul dorit în orice moment convenabil.  Utilizați caracteristicile site-ului.  Am făcut cel mai bun sistem de căutare pe piață, pentru modele, categorii și mărci.  Un catalog convenabil și un sistem de filtrare a produselor după caracteristici vor simplifica alegerea.  Nu știți la ce model să vă opriți?  Adăugați produse pentru a compara sau partaja un link cu cei care știu mai multe.  Nu ești pregătit să plasezi o comandă astăzi?  Salvați articolul înfavorite.  Aveți nevoie de o consultație?  Sunați la (022) 54-54-54 sau adresați o întrebare de chat direct pe site-ul echipei de profesioniști maximum.md

Garanția și service-ul sunt importante?  Suntem un importator direct.  Livrările noastre sunt numai de la producători oficiali și toate mărfurile sunt certificate.  Oferim o garanție completă pentru orice, de la 2 la 10 ani.  Cea mai bună rețea de centre de service vă va permite să nu vă faceți griji pentru ziua de mâine.

Este importantă fiabilitatea și încrederea?  Suntem pe piața Moldovei de 23 de ani.  Reprezentăm peste 300 de mărci globale.  Suntem mândri de contractele exclusive cu Sony, Sharp, JVC, Dyson, DeLonghi, Kenwood, Braun, KitchenAid, AEG, Electrolux, Zanussi, Zelmer, Daewoo Electronics, Jetpik și altele. Garantăm schimbul și returnarea mărfurilor în conformitate cu Legea privind protecția drepturilor.  consumatori ".

Plătește cât mai convenabil.  Astăzi avem la dispoziție toate metodele moderne de plată.  Alegeți metoda de plată care este cea mai convenabilă.  Plătiți în numerar, cu card de credit, transfer, online și prin terminalele Pay-Net și Bpay, Webmoney, Yandex.Money, WalletOne, PayEER.  Și chiar criptomonede, precum: Bitcoin, Litecoin, Ethereum etc.

Cumpără acum - banii mai apoi. Condițiile de creditare ale partenerului nostru financiar, MaxCredit, vor oferi rate ale dobânzii optime și scadențe de plată flexibile. Cumpărați pe credit sau prin rate în condiții favorabile. Completați cererea de pe site și o trimiteți la noi.

Pickup. Este foarte convenabil pentru cei care nu sunt siguri dacă va fi acasă sau la serviciu în timpul livrării.  Vino la un punct depreluare convenabil, familiarizați-vă personal cu mărfurile, ridicați accesoriile, primiți sfaturi de expertiză, plătiți și ridicați comanda.  Bucurați-vă de cumpărături astăzi!

Livrare cu confort.  Livrăm în Chișinăuși în toată Moldova.  Orice achiziții vor fi livrate cu exactitate și la timp la ușa ta.  Acum nu trebuie să aștepți deschiderea magazinelor MAXIMUM din orașul sau satul tău.  Oriunde locuiți, vă vom aduce comanda rapid, convenabil și accesibil.

Notă importantă!  Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară, legată de răspândirea coronavirusului COVID-19.  Declaram responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează un tratament regulat al mâinilor cu soluții ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. Zilnic se efectuează o inspecție vizuală a angajaților, controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși.  Aveți  grijă de voi și de cei dragi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării