1 056
0
Maximum: Cumpără în credit acum - începe a plăti în iunie (P)
1 056
0

Partenerul nostru, compania de microfinanțare Max Credit, anunță o amânare a ratelor la împrumuturi între 25 martie și 10 aprilie inclusiv - foarte comod pentru toți cei care sunt în concediu forțat în timpul carantinei!

Faceți orice achiziție prin credit în magazinul nostru online Maximum.md și puteți începe să plătiți primele rate în luna iunie a acestui an! Întregul sortiment este disponibil 24/7, deci alegeți achiziția dorită în orice moment convenabil. Utilizați caracteristicile site-ului. Am făcut cel mai bun sistem de căutare pe piață pentru modele, categorii și mărci. Un catalog convenabil și un sistem de filtrare a produselor după caracteristicile dorite vă vor simplifica alegerea. Nu știți la ce model să vă opriți? Adăugați produse pentru a le putea compara între ele. Nu ești pregătit să plasezi o comandă astăzi? Salvați produsul înfavorite. Aveți nevoie de o consultație? Sunați la (022) 54-54-54 sau adresați o întrebare de chat direct pe site-ul echipei de profesioniști maximum.md.

Notă importantă! 

Prieteni, echipa noastră este conștientă de gravitatea situației din țară legată de răspândirea coronavirusului COVID-19. Declarăm în mod responsabil că serviciul de livrare ia toate măsurile necesare și pune în aplicare recomandările comunității științifice și medicale. Serviciul de livrare este echipat cu măști și mănuși speciale. Inclusiv, se efectuează un tratament regulat al mâinilor cu substanțe ce conțin alcool, se menține distanța în locuri publice. O inspecție vizuală a angajaților, controlul temperaturii și dezinfectarea locurilor de muncă și a vehiculelor sunt efectuate zilnic. Astfel, facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea de mărfuri este rapidă și cât mai sigură.

Fiți sănătoși. Aveți grijă de voi și de cei dragi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter