main logo
3562

Maximum anunță lichidarea totală a stocurilor (P)

Sfârșitul sărbătorilor de iarnă nu este un motiv pentru a înceta sărbătorile! Mai mult de atât, atunci când lichidarea totală a soldurilor a început în rețeaua MAXIMUM, cine ar refuza șansa de a primi un cadou suplimentar de Anul Nou?

Profitați de prețurile uimitor de mici ale sezonului  și facețivă un cadou dvs. și celor dragi. Televizoare Smart cu rezoluție 4K și diagonală de 49 inci, căști wireless cu legendarul sunet JBL,smartphone-uri emblematice ale liderului mondial Samsung,  laptopuri surprinzător de accesibile, subțiri și productive cu Windows 10 preinstalat - acestea sunt doar câteva exemple ale campaniei din rețeaua MAXIMUM, care are loc chiar acum!

Cineva de la prieteni sau rude a fost plecat și a rămas fără cadou? Sunteți nedumerit, neștiind ce o să le placă? Mergeți la o rețea MAXIMUM și vă va fi dificil să vă abșineți de la  propriile idei. 

La moment, oferim carduri de memorie și încărcătoare wireless la procurarea smartphonelor - doar alegeți-l pe cel care vă place cel mai mult: Galaxy A30s, Galaxy A50 sau Galaxy A80

Sau credeți că este timpul să vă întoarceți la formă după sărbători grele? Nu există un asistent de fitness mai bun decât un smartwatch Samsung.Galaxy Watch Active 2

De asemenea, alegeți notebook-uri, periferice, computere și monitoare pentru o intrare viguroasă într-un nou ciclu de lucru sau de studii.

Poate că concertele festive și „luminițele” din televizoarele noastrea au trecut deja, dar noi de demult am trecut în era tehnologiilor smart, și acum fiecare dintre noi are un concert acasă - măcar și în fiecare zi! 

Este deosebit de plăcut să le vizionați pe televizoarele smart moderne de la brandurile de top, mai ales la așa prețuri precum în rețeaua MAXIMUM.

Și să rămâi mereu curat, proaspăt și parfumat în noul an, te vor ajuta  mașinile de spălat avansate de la producătorii de top - bineînțeles, cu economii uriașe de până la 1600 lei și reduceri de până la 20%! 

Noua mașină de spălat vase compactă Bosch pentru 9 seturi va elibera mâinile gospodinei pentru treburi mai plăcute, de exemplu, prepararea rețetelor tradiționale sau exotice încă neîncercate. 

Alegeți acum o plită de gaz încorporată și un cuptor electric - și economisiți până la 1900 de lei la achiziție!

Noi, cei din rețeaua MAXIMUM suntem convinși - chiar și în cel mai turbulent ritm de griji al începutului de an, se găsește întotdeauna timp și pentru noi înșine. 

Pentru ca o întâlnire de afaceri să fie mai plăcută, faceți o pauză pentru o ceașcă de cappuccino cu un aparat de cafea DeLonghi (la care acum economisește 400 de lei); 

Tocarea ingredientele pentru supa cremă și aranjarea unui prânz ușor va ajuta blenderul de mână Braun la o reducere de 33%, iar pentru iubitorii de ceva mai substanțial - prețul special pentru un grătar de la DeLonghi, cu o reducere de  până la 1300 lei!

Cineva încă nu a scos bradul de Crăciun, altcineva are ghirlande care pâlpâie pe ferestre, ciorapii lui Moș Crăciun sau pălăriile Albei ca zăpada, în care întreaga familie a dansat vesel în noaptea de Anul Nou, încă nu poate fi pusă în dulap, dar acest lucru nu ar trebui să împiedice la a face acasă un oazis de prospețime și ordine. 

Abia acum există o reducere gigantică la aspiratoarele fără fir Dyson, al căror puternic motor și un excelent sistem de filtrare vor salva casa de praful microscopic în sine, fără să mai vorbim de resturile de confetti. Și pentru a avea grijă de curățenie și nivelul corect de umiditate din casă, am redus prețul umidificatoarelor Vitek.

Chiar dacă Revelionul a trecut, noi nu vom înceta să sărbătorim cele mai importante sărbători din lume - sărbătoarea vieții! Și pentru ca viața să devină mai bună și mai plăcută, alegeți cea mai calitativă tehnică la cele mai bune prețuri din Moldova în rețeaua de magazine MAXIMUM. Sărbători fericite tuturor!

Și desigur poți comanda oricare dintre aceste produse  OnLine cu livrare la domiciliu.                                                                 

Nu rata: Produse noi Cel mai bun preț Top Vânzari Numai la noi Recomandăm / Reduceri

Urmăreștene pe rețelele de socializare: Facebook Youtube 

Cumpără OnLine: maximum.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării