main logo
733

Maratonul de Crăciun by Moldcell revine la Chișinău Ⓟ

Pregătește-ți sania vara și fă-ți planuri pentru Crăciun...încă din primăvară!

Maratonul de Crăciun by Moldcell revine la Chișinău Ⓟ

Maratonul de Crăciun by Moldcell, cea mai veselă și plină de căldură cursă a anului revine la Chișinău! Așadar, este timpul să-ți aduni prietenii și să vă pregătiți costumele - vă așteaptă o adevărată aventură!

Ce este Maratonul de Crăciun? 

Aceasta este o cursă tradițională care se desfășoară înainte de Anul Nou, în cadrul căreia participanții aleargă costumați. Cursa este dedicată atât sportivilor profesioniști cât și începătorilor, amatorilor chiar și celor care nu au nimic în comun cu sportul. De obicei, la această competiție, participanții aleargă alături de întreaga familie și prieteni, se bucură împreună de atmosfera festivă, de lumina și frumusețea sărbătorilor de iarnă. 

Adesea, participanții improvizează costume de-a dreptul fascinante: eroi din povești, personaje din filme, artiști sau celebrități etc. Imaginați-vă - căpcăuni, clovni cu peruci multicolore, pisoi fermecați, unicorni, elfi, reni, cu toții la pas alert pe străzile Chișinăului. La Maratonul de Crăciun by Moldcell, tot ce contează este să umplem capitala de veselie, distracție și atmosfera minunată a Crăciunului. 

Și ce fel de sărbători de iarnă fără cadouri? Toți participanții la Maratonul de Crăciun by Moldcell primesc daruri! Așadar, dacă deja vă este dor atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă, avem o veste grozavă pentru voi: vă puteți face planurile pentru Crăciunul viitor încă de pe acum! Înregistrarea este deja deschisă, anunțați-vă prietenii, alegeți-vă costumele și înregistrați-vă la cel mai ”cald” maraton al anului pe Sporter.md 

Dăm startul pe 16 decembrie la ora 12:00 din Piața Marii Adunări Naționale! 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării