main logo
836

Map.md: Aplicația mobilă pentru iOS are două funcții noi

Aplicația mobilă Map.md pentru iOS a fost actualizată cu două funcții utile noi. Acum, toate căutările dvs. pe hartă sunt salvate în istorie, iar pe rutele transportului public au apărut săgeți cu indicații.

Map.md: Aplicația mobilă pentru iOS are două funcții noi

Astfel, nu veți mai pierde locațiile și adresele preferate

Acum, harta Map.md vă oferă posibilitatea de a vedea căutările recente - toate locurile sau adresele introduse în câmpul de căutare sunt salvate automat în istoric. 

Acest lucru vă va permite să găsiți mai ușor cafeneaua, restaurantul, magazinul, compania, casa sau adresa pe care ați vizitat-o recent. În istoric vor fi salvate ultimele 20 de adrese, iar dacă veți dori, acesta poate fi șters.

Rutele exacte ale transportului public din oraș  

Pentru cei care călătoresc des prin oraș cu transportul public, de asemenea, avem o actualizare mică, dar mult așteptată. Pe rutele transportului public urban au apărut săgeți cu indicații. 

Acum, nu mai trebuie să ghiciți pe care traseu merge „încolo” și „înapoi” troleibuzul, autobuzul sau microbuzul.

 În plus, am efectuat lucrări minuțioase de eliminare a erorilor pe care ni le-ați raportat. Acum, aplicația mobilă Map.md este mai rapidă.

Sperăm că veți găsi utile actualizările noastre. 

Stimați utilizatori Map.md, dacă identificați inexactități pe hartă sau aveți sugestii pentru îmbunătățirea acesteia, vă rugăm să ne scrieți sau să ne sunați!

Ne puteți contacta la numărul de telefon +373 60399994 sau la adresa de e-mail info@map.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării