main logo
2542

MAIB: Setează-ți independent PIN-ul pentru LiberCard, Visa Classic Avanti și Mastercard World Elite Ⓟ

Pentru asigurarea securității cardului bancar și a banilor tăi din cont, Moldova Agroindbank a extins serviciul PIN by SMS. Acum, solicitând emiterea LiberCard, Visa Classic Avanti sau Mastercard World Elite, nu vei mai primi plicul tradițional cu PIN codul cardului, ci instrucțiunea cum să-l setezi desinestătător.

Îți propunem 2 metode pentru a activa cardul și a seta PIN-ul personalizat: prin aplicația mobilă App MAIBank sau prin expedierea unui SMS cu ultimele 4 cifre ale cardului la numărul scurt 6242. 

După ce primești codul de activare, mergi la orice bancomat MAIB şi introduci PIN-ul, pe care doar tu îl vei cunoaște. E simplu, rapid și gratuit!

La bancomatele MAIB este disponibilă nu doar opțiunea de setare independentă a PIN-ul pentru un card nou, dar și de modificare a celui existent. Accesul la acest serviciu este oferit non-stop.

Serviciul PIN by SMS este disponibil pentru cardurile: GAMA Universal, GAMA Start, GAMA Premium, Mastercard Platinum, Mastercard Gold Debit, Visa Platinum PayWave, Visa Gold Debit, Amex Green Debit MDL/USD/EUR, Amex Gold Debit MDL/USD/EUR.

În prezent, ai posibilitatea de a comanda un card la distanță, prin intermediul App MAIBank, precum și de a solicita livrarea lui la domiciliu.

Comandă acum un card din colecția GAMA prin intermediul App MAIBank și beneficiază de următoarea ofertă:
• livrarea cardului GAMA Premium e gratuită până pe 31 decembrie 2021;
• livrarea cardurilor GAMA Start și GAMA Universal e gratuită până pe 30 iunie 2021.

Odată ce îl primești acasă, poți seta independent PIN-ul, după care ești liber de a face achitări în siguranță oriunde și oricând.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării