main logo
1235

Maib: Cardul tău American Express îți aduce cashback de nota zece Ⓟ

Cum ar fi ca la toate cumpărăturile să primești o parte din bani înapoi? Cu maib și American Express acum poți economisi pe măsură ce cheltuiești.

Doar în perioada 1 august-30 septembrie 2022 pentru fiecare plată cu cardul American Express de la maib beneficiezi de 10% cashback, în cadrul promoției “Ai cashback de nota zece de la cardul tău American Express”.

 Totul este foarte simplu:

  1. Cumperi orice dorești cu cardul tău American Express

  2. Primești înapoi 10% cashback, chiar până la 2 000 de lei pe zi (echivalentul la cursul BNM, în funcție de valuta cardului).

  3. Cashback-ul cumulativ pentru toate cumpărăturile se transferă în cont după 14 zile de la data efectuării tranzacției.

 În această perioadă, beneficiezi în continuare de cashback-ul garantat de 0.5% pentru plățile cu cardul American Express, astfel încât obții înapoi o sumă și mai mare. Vezi aici lista comercianților care acceptă cardurile American Express. Detalii despre promoție aici

Încă nu ești client maib? Te așteptăm la orice sucursală să-ți deschizi cardul American Express. Dacă ai deja un card și utilizezi aplicația maibank, atunci comandă American Express chiar acum printr-un singur click. Noi ți-l livrăm la adresa indicată de tine.

Cu maib e simplu și ușor să ai cashback de nota zece.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvântul și apăsațictrl+enter

Raportați o greșeală

Eroare în text:......
Distribuie știreaDistribuie

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării