29 ianuarie, 10:47
1 926
0
MAIB: AgroCredo. De la mic gospodar la mare proprietar (P)
29 ianuarie, 10:47
1 926
0

Eşti agricultor şi ai nevoie rapid de bani pentru finanţarea cheltuielilor legate de desfăşurarea activităţii în agricultură?

Moldova Agroindbank îţi pune la dispoziţie AgroCredo, un credit pe care îl obţii simplu şi rapid, fără gaj şi fără documente confirmative de utilizare a creditului. 

Noul produs creditar AgroCredo oferă până la 100.000 de lei, pe un termen de până la 60 luni, pentru finanţarea cheltuielilor legate de desfăşurarea activităţii în agricultură.

De ce să iei un credit AgroCredo? 

  • îl obţii rapid şi simplu, posibil doar cu buletinul sau actele de constituire;

  • suma este disponibilă instant pe card;

  • creditul se acordă fără gaj; 

  • nu prezinţi documente justificative de utilizare a creditului.

Cine poate beneficia de creditul AgroCredo?

  • persoanele juridice şi întreprinderile nou-create, cu termenul înregistrării până la 12 luni, cu activităţi în agricultură;

  • persoanele fizice care prelucrează pământ (propriu sau arendat), deţin în proprietate capete de animale sau familii de albine.

 “Viitorul aparţine unei agriculturi moderne, performante şi ecologice. Noul produs de creditare marca MAIB - AgroCredovine în ajutorul micilor fermieri, care ne dorim să avanseze în munca pe care o fac zi de zi şi să-şi materializeze aspiraţiile construind un business modern. Suntem alături de clienţii noştri, pentru ca avem încredere şi ne mândrim cu succesele lor”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Te aşteptăm la Moldova Agroindbank pentru a-ţi oferi suportul financiar instant de care ai nevoie!

Pentru mai multe detalii despre ofertă, accesează pagina web sau apelează Contact Center la 1313. 

Moldova Agroindbank este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori precum credite, depozite, active şi profit net. La capitolul credite acordate ramurii agricole, Moldova Agroindbank deţine 33% din portofoliul de credite al sectorului bancar din ţară. Prin reţeaua sa vastă, banca deserveşte aproximativ un milion de clienţi atât persoane fizice, cât şi IMM şi corporaţii. MAIB are o pondere considerabilă în dezvoltarea sectorului real al economiei, prin portofoliul variat de produse şi servicii bancare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter