main logo
1479

Magic Night by Oriflame: Seara în care s-a celebrat succesul (P)

Compania suedeză „Oriflame” a organizat o seară magică la Banchetul Directorilor pentru cei mai de succes parteneri ai companiei, care au înregistrat rezultate importante în acest an de activitate.

Magic Night by Oriflame: Seara în care s-a celebrat succesul (P)

Evenimentul a fost unul plin de spectacol, cu muzică de calitate, dansuri și o adevărată magie, unde au fost celebrare cele mai bune rezultate ale partenerilor companiei. 

„Pentru Oriflame întotdeauna cea mai importantă valoare au fost oamenii săi, partenerii noștri. Încercăm să-i susținem, să omagiem rezultatele lor. Astăzi este așa o seară când omagiem pe cei care au obținut anumite rezultate frumoase în activitatea lor, în parteneriatul lor cu compania Oriflame. Această seară este dedicată pentru partenerii "Oriflame", ne-a mărturisit Tatiana Mereuța, Director General Oriflame Moldova.

Cel mai grandios eveniment al anului, Banchetul Directorilor marca „Oriflame”, cu genericul „Magic Night”, i-a adunat pe cei mai buni parteneri si angajați ai companiei, care au fost premiați pentru munca si dăruirea lor. „Oriflame, în principiu, lucrează identic în toate țările. 

Noi propunem produse pentru frumusețe, noi propunem oportunități pentru oameni...”, a adăugat Serghei Kanashin, Senior Vicepreședinte Expansiune geografica, Franciza si Proiecte speciale.

“Această seară este chiar una tare frumoasă să zic așa ca celebrăm pe cei mai harnici, cei mai frumoși si cei mai activi, cei care timp de un an și nu numai au demonstrat că sunt foarte perseverenți și că dau dovadă de multe  ambiții frumoase , muncă și își fac jobul cu plăcere” - a zis Brand Ambassador Oriflame Lilia Lozan.

“Când femeia este conducătoarea vieții sale, ea poate tot, si ea își va îmbunătăți viața sa și a comunității” - a declarant Anja Jahn Gunther – Prim Secretarul pe întrebări Politice a ambasadei Suediei.

Compania Oriflame Moldova deja de 16 ani pune la dispoziție tuturor clienților săi produse cosmetice de înaltă calitate.

Oriflame are o viziune specială despre frumusețe. Pentru această companie frumusețea nu este doar aspectul exterior, dar și un stilul de viață armonios. Frumusețea — este grija pentru sănătate, îngrijirea pielii, auto-exprimarea și realizarea visurilor. Frumusețea — este încredere în sine, este echilibrul, armonia dintre interior și exterior, care ne ajută să ne descurcăm în fața greutăților, să ne dezvoltăm și să obținem succesul.

Oriflame promovează frumusețea responsabilă. Produsele fabricate de companie sunt sigure, sunt inspirate din natură și răspund ultimelor progrese în știință. Ingredientele produselor sunt obținute conform metodelor etice și corespund normelor ecologice stricte. Aceste produse merită încredere și sunt un motiv de bucurie pentru consumatori.

Frumusețea. Creată în Suedia! Pentru o viață sănătoasă și frumoasă!

https://md.oriflame.com/about

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării