main logo
1862

Lunch Box Delivery: Andy’s îți livrează prânzuri acasă și la birou Ⓟ

Regimul de autoizolare i-a învățat pe mulți să lucreze de acasă, deși s-a dovedit că nu este chiar atât de simplu cum pare la prima vedere.

Uneori nici măcar nu ai timp să mănânci cum se cuvine și reușești doar să dai fuga până la frigider: într-o mână ții laptopul cu urgențele în așteptare, iar în cealaltă ții un sandviș pe care îl mănânci în mare grabă. Pentru toți cei care lucrează de acasă, dar și pentru cei care merg deja la birou, Andy’s lansează un nou serviciu pe 28 aprilie – livrarea lunch box-urilor. Iată pe scurt și pe înțeles de ce este atât de bun acest serviciu.

MENIU PENTRU TOATĂ LUMEA

Prânzurile de la Andy’s reprezintă mese echilibrate și hrănitoare pentru toți: indiferent că ești adeptul unui stil de viață sănătos, ești vegetarian, îți place să mănânci pe săturate sau pur și simplu îți dorești un prânz ușor. Meniul este foarte variat și bine gândit (chiar și conținutul de calorii este calculat!), de aceea cu Andy’s nu ai nicio problemă să mănânci sănătos și gustos. Avem și supă de pui, și bowl, și carne cu cartofi, și poke cu somon.

MENIU BOGAT ȘI ACCESIBIL

Lunch box-urile de la Andy’s reprezintă 12 feluri de prânzuri la alegere, care se vor schimba în fiecare sezon. Majoritatea rețetelor sunt de calitatea cuvenită unui restaurant, iar bucatele sunt preparate din ingrediente proaspete și de calitate. Prețurile sunt și ele foarte atractive – un prânz, în funcție de conținut, va costa 75-85 de lei.
Lunch box-urile în sine sunt demne de Instagram chiar și pentru cei mai pretențioși în ale artei culinare: legume colorate, ierburi proaspete, carne cu crustă aurie – arată toate, dar și sunt într-adevăr, absolut delicioase! De exemplu, bowl-ul este de mult în topul meselor echilibrate și arată proaspăt și interesant – totul este servit astfel încât să arate cât mai frumos. Wrap-urile sățioase și apetisante sunt alegerea milenialilor și un exemplu de prânz perfect în sens modern. Iar salatele colorate chiar nu au nevoie de niciun filtru!

LIVRARE RAPIDĂ ȘI COMODĂ

Lunch Box Delivery – numai pentru livrare între orele 12:00 și 16:00. Toate procesele de la Andy’s sunt organizate astfel încât să primești comanda fierbinte și la timp. Poți comanda prânzul oriunde – indiferent că te afli la birou sau acasă și indiferent că ai decis să iei masa în aer liber, în parc, sau să iei prânzul cu tine și să îl savurezi într-un loc convenabil pentru tine.

Numărul de livrare: 022 210 210

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării