main logo
2558

Loteria: Visul american va deveni realitate prin câștigul de 2.500.000 lei din biletul ”Bingo American” Ⓟ

Visul american, ca ideal de viață plină de belșugul, poate acum în orice moment să devină realitate. Tot de ce aveți nevoie este un pic de noroc și de inovația Loteriei Naționale – biletul original ”Bingo American”.

Designul stilat și cartelele Bingo captivante vă propun să parcurgeți împreună calea interesantă și mult-promițătoare spre cel mai tăinuit vis. Câștigurile de top din ”Bingo American” sunt reprezentate de o sumă impresionantă de 2 500 000 de lei și altele 3 de câte 500 000 de lei! Acestea vor fi un impuls de succes pentru o viață lipsită de griji. Cu un singur bilet sunt posibile mai multe câștiguri.

Un bilet ”Bingo American” costă 30 de lei, iar fondul său de premii este de 37 800 000 de lei.

Acest bilet, ca și toate celelalte din dotarea Loteriei Naționale, a fost tipărit de compania americană Scientific Games, lider mondial în producția de bilete pentru cele mai mari loterii - din SUA, Italia, Spania, unde aceste jocuri sunt foarte populare. Compania are mai multe tipografii - în SUA, Canada și Marea Britanie și care sunt la fel de securizate ca băncile sau trezoreriile.

Acest lucru înseamnă că toate biletele Loteriei Naționale au un grad sporit de protecție și nu pot falsificate. De asemenea, producătorul american garantează că la primirea tirajului, nimeni nu știe care sunt biletele câștigătoare, până în momentul în care acestea vor fi cumpărate de către norocoși.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării